Δευτέρα, 1 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Μανώλης Λιδάκης: Στο νοσοκομείο για δυο επεμβάσεις – Ακύρωσε όλες τις συναυλίες του

Μανώλης Λιδάκης: Στο νοσοκομείο για δυο επεμβάσεις – Ακύρωσε όλες τις συναυλίες του
Φωτογραφία: NDP Photos

Ένα στενάχωρο μήνυμα προς τους θαυμαστές του που περίμεναν με ανυπομονησία να τον δούν από κοντά σε κάποιο καλοκαιρινό live, έστειλε ο Μανώλης Λιδάκης.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής, Μανώλης Λιδάκης, με ανάρτησή του στα social media, ανακοίνωσε πως ακυρώνει την περιοδεία του εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Όπως εξήγησε μάλιστα, πρέπει να υποβληθεί σε δυο χειρουργικές επεμβάσεις.  

«Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία), οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία αυτή που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα», έγραψε σχετικά στο post, κλείνοντας με την ευχή για υγεία σε όλους:

«και να μην έρθει ποτέ κανένας στην θέση μου ούτε ο χειρότερος εχθρός μου».

Πριν μερικές ημέρες, ο Μανώλης Λιδάκης είχε βρεθεί καλεσμένος στο Στούντιο 4, όπου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ίσως και να μην αγάπησα και πολύ αυτό το επάγγελμα, του τραγουδιστή» είπε αρχικά στη σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη και στη συνέχεια εξήγησε: «Δεν ζούσα για αυτό το επάγγελμα. Δεν άφησα ποτέ τον Λιδάκη να μου κάτσει στον σβέρκο γιατί ερχόταν ο Μανώλης και μου έλεγε “εγώ πού είμαι;”. Ό,τι έγινε στη ζωή μου έγινε κατά τύχη. Κατά τύχη γεννήθηκα, ήμουν απρογραμμάτιστος. Όμως για κάποιον λόγο έπρεπε να έρθω. Ήταν ιατρικοί λόγοι. Ούτε τραγουδιστής είχα σκεφτεί να γίνω. Όταν ακούσω κλασική μουσική για παράδειγμα μετά δεν μπορώ να ακούσω τίποτα. Λένε ότι η τζαζ είναι η μουσική των μουσικών. Για μένα δεν ισχύει. Η κλασική μουσική και μετά όλα τα άλλα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις