Δευτέρα, 1 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μετρητά και τρία κινητά τηλέφωνα από καταστήματα εκμεταλλευόμενος την έλλειψη προσοχής των ιδιοκτητών

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μετρητά και τρία κινητά τηλέφωνα από καταστήματα εκμεταλλευόμενος την έλλειψη προσοχής των ιδιοκτητών
ΦΩΤΟ istock

Μετά τις κλοπές που διέπραξε σε καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, ο 42χρονος κρυβόταν και χτυπούσε ξανά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, μια σειρά από κλοπές σε καταστήματα στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Ο δράστης όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, χτυπούσε σε όλες τις περιπτώσεις με τον ίδιο τρόπο. Έμπαινε μέσα και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία, ώστε να μην γίνει αντιληπτός από τους καταστηματάρχες και τους υπαλλήλους τους.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος, το χρονικό διάστημα Μαρτίου – Μαΐου του 2023, μπήκε σε πέντε καταστήματα στις περιοχές Κορδελιού, Ευόσμου και Μενεμένης, όπου, εκμεταλλευόμενος την έλλειψη προσοχής των ιδιοκτητών, αφαίρεσε τρία κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 1.820 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις