Δευτέρα, 1 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Η πρόκριση της «Επίσημης αγαπημένης», Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα κριθεί στο παρκέ του Novasports!

Η πρόκριση της «Επίσημης αγαπημένης», Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα κριθεί στο παρκέ του Novasports!

Η «γαλανόλευκη» με τον Βασίλη Σπανούλη στο πάγκο της, τον Γιάννη Αντετονκούμπο, τον Νικ Καλάθη, τον Κώστα Παπανικολάου, τον Ντίνο Μήτογλου και τα άλλα παιδιά, διεκδικεί την πρόκριση στο Παρίσι μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά της Αθήνας που θα διεξαχθεί 2-7 Ιουλίου στο ΣΕΦ με αντιπάλους στον όμιλο την Αίγυπτο και την Δομινικανή Δημοκρατία. Οι αγώνες στο ΣΕΦ θα μεταδοθούν από το Νovasports Start και η εκπομπή «Playmakers» θα βγαίνει από γήπεδο.

Αθήνα, 1 Ιουλίου 2024. Ο δρόμος για την πρόκριση της «επίσημης» αγαπημένης, της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού περνάει από το Novasports!

Η «γαλανόλευκη» με τον Βασίλη Σπανούλη στο πάγκο της, τον Γιάννη Αντετονκούμπο, τον Νικ Καλάθη, τον Κώστα Παπανικολάου, τον Ντίνο Μήτογλου και τα άλλα παιδιά, διεκδικεί την πρόκριση στο Παρίσι μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά της Αθήνας που θα διεξαχθεί 2-7 Ιουλίου στο ΣΕΦ με αντιπάλους την Αίγυπτο και την Δομινικανή Δημοκρατία. Οι δύο πρώτοι θα αντιμετωπίσουν σε ένα άτυπο Final Four τους δύο πρώτους του άλλου ομίλου στον οποίο συμμετέχουν η Σλοβενία, η Κροατία και η Νέα Ζηλανδία. Οι νικητές των δύο ημιτελικών θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η εκπομπή Playmakers “μετακομίζει” το ίδιο διάστημα στο ΣΕΦ όπου και θα καλύψει όλη την αγωνιστική δράση. Με παρουσιαστές την Δώρα Παντέλη, τον Δημήτρη Καρύδα και τον coach Παναγιώτη Γιαννάκη θα αναλύουν όλα όσα γίνονται στο γήπεδο και τους αγώνες που θα περιγράφουν οι Νικήτας Αυγουλής, Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Χρήστος Καούρης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα μεταδόσεων των αγώνων στο ΣΕΦ (Novasports Start με τις εκπομπές «Playmakers» να μεταδίδονται και στο YouTube του Novasports.gr):

Τρίτη 2 Ιουλίου

17:30 Αίγυπτος-Δομινικανή Δημοκρατία

19:30 Playmakers

21:00 Σλοβενία-Κροατία

Τετάρτη 3 Ιουλίου

17:30 Κροατία-Νέα Ζηλανδία

19:30 Playmakers, Α’ μέρος

21:00 Δομινικανή Δημοκρατία-Ελλάδα

23:00 Playmakers, Β’ μέρος

Πέμπτη 4 Ιουλίου

17:30 Νέα Ζηλανδία-Σλοβενία

19:30 Playmakers, Α’ μέρος   

21:00 Ελλάδα-Αίγυπτος   

23:00 Playmakers, Β’ μέρος

Σάββατο 6 Ιουλίου

16:30 Playmakers, Α’ μέρος

17:30 Α’ Ημιτελικός

19:30 Playmakers, Β’ μέρος

21:00 Β’ ημιτελικός

Κυριακή 7 Ιουλίου

20:00 Playmakers, Α’ μέρος

21:00 Τελικός

23:00 Playmakers, Β’ μέρος

Το ίδιο διάστημα διεξάγονται τρία ακόμη Προολυμπιακά τουρνουά που με τον ίδιο τρόπο θα καθορίσουν τα 3 τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα τουρνουά διεξάγονται στη Λετονία, το Πουέρτο Ρίκο και την Ισπανία και θα μεταδοθούν επιλεγμένοι αγώνες (Novasports4):

Τρίτη 2 Ιουλίου

15:30 Βραζιλία-Μαυροβούνιο

19:00 Γεωργία-Λετονία

Τετάρτη 3 Ιουλίου

15:30 Μαυροβούνιο-Καμερούν

Ξημερώματα Παρασκευής 5 Ιουλίου

03:30 Πουέρτο Ρίκο-Ιταλία

Σάββατο 6 Ιουλίου

19:00 Ημιτελικός (Λετονία)

21:30 Ημιτελικός (Ισπανία)

Κυριακή 7 Ιουλίου

02:00 Ημιτελικός (Πουέρτο Ρίκο)

19:00 Τελικός (Λετονία)

21:30 Τελικός (Ισπανία)

01:00 Τελικός (Πουέρτο Ρίκο) (ξημερώματα Δευτέρας 8/7)

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις