Δευτέρα, 1 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Πρέβεζα: Νεκρός ο πρώην δήμαρχος Πάργας Αθανάσιος Λιώλιος που βούτηξε σε παραλία με ψαροντούφεκο

Πρέβεζα: Νεκρός ο πρώην δήμαρχος Πάργας Αθανάσιος Λιώλιος που βούτηξε σε παραλία με ψαροντούφεκο

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τον πρώην δήμαρχο Πάργας, Αθανάσιο Λιώλιο, που είχε βουτήξει με ψαροντούφεκο για ψάρεμα, σε παραλία στην Πρέβεζα.

Θύμα ο πρώην δήμαρχος Πάργας, Αθανάσιος Λιώλιος, για τον οποίο βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες από το Λιμενικό και την Αστυνομία στην περιοχή της Λυγιάς στην Πρέβεζα. Ο 61χρονος είχε κατευθυνθεί σε σημείο της παραλίας για νυχτερινό ψάρεμα με ψαροντούφεκο, όταν κάποια στιγμή χάθηκαν τα ίχνη του.

Καθώς οι ώρες περνούσαν και δεν επέστρεψε, οι οικείοι του ειδοποίησαν τις Aρχές. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε από την αστυνομία σταθμευμένο και εντός αυτού βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από το πρωί, τα σκάφη του Λιμενικού ερευνούσαν τη θαλάσσια περιοχή στην οποία συνήθιζε να ψαρεύει για τον εντοπισμό του.

Δυστυχώς, οι προσπάθειες κατέληξαν στον εντοπισμό της σορού του, σε βράχο. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο Θανάσης Λιώλιος είχε υπηρετήσει ως δήμαρχος Πάργας, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο και όντας ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν για την προσφορά και τον χαρακτήρα του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις