Δευτέρα, 29 Ιουλ.
29oC Αθήνα

The Bear, American Horror Story και Abbott Elementary στο Disney+ τον Ιούλιο

The Bear, American Horror Story και Abbott Elementary στο Disney+ τον Ιούλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Ο τρίτος κύκλος της πολυβραβευμένη σειράς του FX, THE BEAR, με πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ ως σεφ Κάρμι, έρχεται στις 17 Ιουλίου στην Ελλάδα, με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα, αποκλειστικά στο Disney+.

«Η Επόμενη Γενιά» επιστρέφει με μια νέα δόση του συναρπαστικού franchise! Η ταινία της Disney,

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ: Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΡΕΝΤ, με πρωταγωνίστριες την Κάιλι Κάντραλ και την Μαλία Μπέικερ, έρχεται στις 12 Ιουλίου στο Disney+. Ψάχνετε κάτι για να διασκεδάσουν τα μικρά σας (και κρυφά και οι μεγάλοι); Η ΜΠΛΟΥΙ επιστρέφει στις 3 Ιουλίου, με επτά νέα επεισόδια μικρού μήκους και περισσότερες περιπέτειες.

Ενώ το σχολείο μπορεί να έχει σχεδόν τελειώσει, το ABBOTT ELEMENTARY επιστρέφει με το Β’ μέρος επεισοδίων του 3ου κύκλου, ενώ ο 5ος κύκλος THE KARDASHIANS συνεχίζει με περισσότερο δράμα κάθε εβδομάδα.

Mη χάσετε το τελευταίο επεισόδιο THE KARDASHIANS στις 25 Ιουλίου, αλλά και το συγκλονιστικό φινάλε του STAR WARS: Η ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ και της σειράς του FX, CLIPPED.

THE BEAR Κ3
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ FX
Η πολυβραβευμένη σειρά του FX «The Bear» μιλά για το φαγητό, την οικογένεια και την τρέλα της δουλειάς. Κάθε μέρα στον χώρο της εστίασης αποτελεί μια χαμένη μάχη. Kαθώς ο Κάρμι πιέζει τον εαυτό του περισσότερο από ποτέ, απαιτώντας την τελειότητα από το προσωπικό του, εκείνοι κάνουν ό,τι μπορούν για να ανταποκριθούν στην πίεση. Η επιδίωξή τους για γαστρονομική υπεροχή τους ωθεί σε νέα επίπεδα και δοκιμάζει τους δεσμούς μεταξύ τους που κρατούν το εστιατόριο ενωμένο.
Διαθέσιμη από 17 Ιουλίου.

ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ Κ2
ΣΕΙΡΑ
Από τους δημιουργούς Ντέιβιντ Γουίντσορ και Κέισι Τζόνσον και με πρωταγωνίστρια την Τζίνα Ροντρίγκεζ, η σειρά «Ας Περιμένει ο Θάνατος» ακολουθεί τη Νελ Σεράνο, μια αυτοαποκαλούμενη καταστροφή, η οποία γράφει νεκρολογίες στην τοπική εφημερίδα καθώς διαχειρίζεται τις σχέσεις στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Η ανατροπή: βλέπει τους νεκρούς για τους οποίους γράφει και εκείνοι δεν διστάζουν να της δώσουν συμβουλές ζωής. Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο «Confessions of a 40-something F**k Up» της Αλεξάντρα Πότερ.
Διαθέσιμη από 3 Ιουλίου.

ΜΠΛΟΥΙ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ
7 ΝEΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ
Το «Μπλούι Μικρού Μήκους» είναι μια συλλογή επεισόδιων, από ένα έως τρία λεπτά, σε σενάριο του δημιουργού της «Μπλούι», Τζο Μπραμ και παραγωγή του Ludo Studio. Τα επεισόδια μικρού μήκους παρουσιάζουν αστείες και γλυκές στιγμές με τις Μπλούι και Μπίνγκο, μέσα από τις οποίες θα γνωρίσουμε καλύτερα τους χαρακτήρες του κόσμου της Μπλούι.
Διαθέσιθμη από 3 Ιουλίου.

AMERICAN HORROR STORY: DELICATE
ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ FX – ΜΕΡΟΣ Β’
Στo νέo κύκλο της σειράς «American Horror Story», η ηθοποιός Άννα Βικτόρια Άλκοτ, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, θέλει όσο τίποτα άλλο να κάνει οικογένεια. Καθώς η νέα της ταινία κάνει πάταγο, αρχίζει να φοβάται ότι κάτι έχει βάλει στο στόχαστρο τόσο την ίδια όσο και τις προσπάθειές της να γίνει μητέρα. Πρόκειται για τον 12ο κύκλο της βραβευμένης σειράς ανθολογίας από τους δημιουργούς Ράιαν Μέρφι και Μπραντ Φάλτσακ.
Διαθέσιμη από 10 Ιουλίου.

ABBOTT ELEMENTARY Κ3
ΣΕΙΡΑ – ΜΕΡΟΣ Β’
Κωμωδία με θέμα μια ομάδα αφοσιωμένων δασκάλων με πάθος για τη δουλειά τους και μια διευθύντρια στον κόσμο της, που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα της Φιλαδέλφειας. Αν και οι πιθανότητες είναι εναντίον τους, είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τους μαθητές τους να πετύχουν στη ζωή. Αυτοί οι απίστευτοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι λίγοι και χωρίς πόρους, όμως αγαπούν αυτό που κάνουν, αλλά όχι τη στάση της σχολικής περιφέρειας απέναντι στην εκπαίδευση των παιδιών.
Διαθέσιμη από 10 Ιουλίου.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ: Η AΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΡΕΝΤ
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ DISNEY
Η τωρινή διευθύντρια της Σχολής του Όρεντον, το πρώην Κακό Παιδί, Ούμα, στέλνει πρόσκληση φοίτησης σε ένα άλλο Κακό Παιδί, τη Ρεντ, τη δυναμική κόρη της Τυραννικής Βασίλισσας Καρδιάς από τη χώρα των θαυμάτων. Η Βασίλισσα Καρδιά, που τρέφει βαθύ μίσος για το Όρεντον, ειδικά απέναντι στη Σταχτοπούτα, αδράττει την ευκαιρία να την εκδικηθεί μόλις αφήνει την κόρη της στη Σχολή. Μόλις η Βασίλισσα Καρδιά ξεκινά πραξικόπημα στο Όρεντον, η επαναστάτρια κόρη της, Ρεντ, και η τελειομανής κόρη της Σταχτοπούτας, Κλόι, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο σε μια προσπάθεια να αντιστρέψουν το τραυματικό γεγονός που οδήγησε τη μητέρα της Ρεντ στο μονοπάτι της Κακίας.
Διαθέσιμη από 12 Ιουλίου.

FUTURAMA Κ12
ΣΕΙΡΑ
Η σειρά «Futurama» ακολουθεί τις περιπέτειες του Φίλιπ Φράι (Μπίλι Γουέστ), ενός 25χρονου ντελιβερά πίτσας που καταψύχεται άθελά του στις 31 Δεκεμβρίου 1999 και ξυπνά 1.000 χρόνια αργότερα με ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή και νέους «ιδιαίτερους» φίλους, που περιλαμβάνουν τη Λίλα (Κέιτι Σαγκάλ), μια σκληρή αλλά αξιαγάπητη μονόφθαλμη εξωγήινη και τον Μπέντερ, ένα ρομπότ που διαθέτει ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ελαττώματα.
Διαθέσιμη από 29 Ιουλίου.

THE SIMPSONS K35
ΣΕΙΡΑ
Ο Χόμερ και η Μαρτζ Σίμπσον μεγαλώνουν τον Μπαρτ, τη Λίζα και τη μικρή Μάγκι στο Σπρίνγκφιλντ.
Διαθέσιμη από 31 Ιουλίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις