Δευτέρα, 1 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Σπανούλης στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας: «Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε»

Σπανούλης στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας: «Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε»

Ο Βασίλης Σπανούλης λίγο πριν την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ θέλησε να κάνει μια τονωτική ομιλία στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Βασίλης Σπανούλης προετοιμάζει τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ, με τον ομοσπονδιακό μας προπονητή να «ντοπάρει» ψυχολογικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, λίγες ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση.

«Δεν υπάρχει καμία πίεση.

Πίεση έχει αυτός που δεν έχει προπονηθεί καλά, αυτοί που δεν έχουν καλή χημεία, αυτοί που είναι ανασφαλείς. Εμείς δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Το δείξαμε και στα φιλικά, το δείχνουμε και στις προπονήσεις.

Είμαστε εδώ, να παίξουμε μπάσκετ, να κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ντάξει;» είπε προς τους παίκτες της Εθνικής ο Βασίλης Σπανούλης, με την ΕΟΚ να αναρτά το συγκεκριμένο video.

Η Εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ αντιμετωπίζει την την Τετάρτη (3/07/24) στις 21:00 την Δομινικανή Δημοκρατία στο πρώτο παιχνίδι που θα δώσει για το Προολυμπιακό.

Μια ημέρα αργότερα θα δοκιμαστεί απέναντι στην Αίγυπτο, ενώ σε περίπτωση που έχει τερματίσει στις δυο πρώτες θέσεις θα αγωνιστεί το Σάββατο (6/07/24) στα ημιτελικά απέναντι σε μια εκ των Σλοβενία, Κροατία, Νέα Ζηλανδία.

Ευχή όλων φυσικά να περάσει από τα ημιτελικά και να βρεθεί στον τελικό της Κυριακής (7/07/24) προκειμένου να περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις