Τρίτη, 2 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κωνσταντέλια η πρώτη προπόνηση των «ασπρόμαυρων» στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κωνσταντέλια η πρώτη προπόνηση των «ασπρόμαυρων» στην Ολλανδία

Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια ξεκίνησε το πρόγραμμα του βασικού σταδίου στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία τη Δευτέρα (1/7).

Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του προπόνηση στην Ολλανδία, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια ωστόσο να μην συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις.

Κάπως έτσι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έκανε ατομικό στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν σε τακτική και φυσική κατάσταση.

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ

Αναχώρηση, ταξίδι, εγκατάσταση και φυσικά πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία. Μια μεγάλη μέρα έφτασε στο τέλος της για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, που ξεκίνησε το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Λίγο μετά την άφιξη στο ξενοδοχείο οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο πάτησαν χορτάρι στο Χορστ. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ακολούθησε παιχνίδι με μικρές εστίες.

Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε αμυντικούς και επιθετικούς και δούλεψαν στον τομέα της τακτικής, ενώ στο φινάλε διεξήχθη παιχνίδι δύο ομάδων σε τέσσερις εστίες.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε στο ξενοδοχείο και δούλεψε ατομικά.

Την Τρίτη (02.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 ώρα Ελλάδας αλλά και στις 18:30

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις