Τρίτη, 2 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ρόδος: Εξαφάνιση τριών ανηλίκων από δομή φιλοξενίας – «Missing kid alert» από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ρόδος: Εξαφάνιση τριών ανηλίκων από δομή φιλοξενίας – «Missing kid alert» από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών στη Ρόδο μετά την «τριπλή» εξαφάνιση ανηλίκων! Σήμα «Missing kid alert» εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για την εξαφάνιση των τριών παιδιών στη Ρόδο, η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι απογευματινές ώρες της 1ης Ιουλίου, εξαφανίστηκαν από χώρο παιδικής προστασίας του νησιού, η Σεριφέ Κ., 13 ετών, η Ντενίζ Κ., 13 ετών και ο Τσαμπίκος Σ., 10 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Σεριφέ Κ., 13 ετών έχει μαύρα μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,55 μ., και είναι εύσωμη.

Η Ντενίζ Κ., 13 ετών έχει καστανόξανθα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.60 και είναι εύσωμη.

Ο Τσαμπίκος Σ., 10 ετών έχει καστανά μάτια, καστανά μαλλιά, έχει ύψος 1.35 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο μπλουζάκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις