Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Σπανούλης για το Ελλάδα – Δομινικανή Δημοκρατία: «Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, να παίξουμε όπως και στα φιλικά»

Σπανούλης για το Ελλάδα – Δομινικανή Δημοκρατία: «Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, να παίξουμε όπως και στα φιλικά»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Δομινικανή Δημοκρατία για το παιχνίδι στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, δηλώνοντας ότι οι παίκτες του έχουν κάνει καλή προετοιμασία για την αναμέτρηση.

Η Εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ αντιμετωπίζει την Δομινικανή Δημοκρατία για το πρώτο της παιχνίδι στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, με τον ομοσπονδιακό μας προπονητή Βασίλη Σπανούλη να αναφέρει ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι για τη νίκη.

Μάλιστα ο «Kill Bill» τόνισε ότι θέλει να δει από την «γαλανόλευκη» την καλή εικόνα που είχε στα φιλικά παιχνίδια, ενώ υπογράμμισε πως η αντίπαλος της Εθνικής είναι μια καλή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή μίνι προετοιμασία όπως όλες οι ομάδες και ανυπομονούμε για αυτό το τουρνουά».

Αυτό που περιμένω είναι να δούμε αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις και στα φιλικά με κάποιες βελτιώσεις που θα κάνουμε στην άμυνα και στην επίθεση και θα είμαστε έτοιμοι και πνευματικά για αυτό το πρώτο παιχνίδι».

Για την Δομινικανή Δημοκρατία που νίκησε στο πρώτο της παιχνίδι:

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Κάθε ομάδα έχει τα χαρακτηριστικά της και εμείς σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι».

Για το που θα βασιστεί η Εθνική στην πρεμιέρα:

«Βασιζόμαστε πρώτα από όλα στην άμυνά μας που είναι στο DNA μας. Στηριζόμαστε στο ομαδικό μας παιχνίδι όπως είδατε και στα φιλικά που βγάλαμε μέσο όρο 30 ασίστ.

Στηριζόμαστε στην ποιότητά μας, έχουμε παιχνίδι και μέσα και έξω. Έχουμε πολλούς παίκτες που κάνουν καλή άμυνα και έχουμε πολύ μεγάλο μέγεθος για εθνική ομάδα.

Κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι, πώς θα παίξουμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό το παιχνίδι.

Το μυαλό μας είναι μόνο στο αυριανό ματς, όταν περάσει το αυριανό ματς θα σκεφτούμε και το επόμενο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις