Δευτέρα, 22 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έσπασε το πόδι της όταν άνοιξε τρύπα στον δρόμο που περπατούσε στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έσπασε το πόδι της όταν άνοιξε τρύπα στον δρόμο που περπατούσε στον Εύοσμο

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Ο Εύοσμος στο επίκεντρο, μετά τα όσα έγιναν σε δρόμο της περιοχής. Η ίδια περιέγραψε τα όσα έγιναν μπροστά στο 10χρονο παιδί της.

Ο δρόμος που περπατούσε άνοιξε σε ένα σημείο και η γυναίκα τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, με τους γιατρούς να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση. Η τραυματίας περιέγραψε τη σκηνή του τραυματισμού της, που σημειώθηκε μάλιστα μπροστά στο 10χρονο παιδί της. Τα όσα έγιναν έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, με φορείς της περιοχής, να κάνουν λόγο για ελλιπή συντήρηση σε ορισμένους προβληματικούς δρόμους.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα. Το συμβάν σημειώθηκε την 1η Ιουλίου του 2024 στην οδό Μακεδονομάχων στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν η γυναίκα μαζί με το παιδί διέσχισαν τον δρόμο. Η ίδια χτύπησε στο πόδι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Όπως λέει η ίδια, μιλώντας στο Mega: «Προχωρούσα κανονικά με το παιδί μου. Ήταν μια μικρή τρύπα, όχι πολύ μεγάλη, έκανε ένα ‘κρακ’ και γυρνάει το πόδι μου και πέφτω κάτω. Έγδαρα τα γόνατά μου, πρήστηκε το πόδι μου κάτω στον αστράγαλο.

Δεν μπορούσα να σηκωθώ. Πήρα τηλέφωνο τον σύζυγό μου, ήρθε με πήρε, πήγα στο κέντρο υγείας, με έστειλαν στο Παπαγεωργίου, μου είπαν ότι έχω πολλαπλά κατάγματα».

Η τραυματισμένη γυναίκα πρόσθεσε πως την προσεχή Δευτέρα 8 Ιουλίου θα ξαναπάει στο νοσοκομείο, για νέα εκτίμηση από τους γιατρούς. «Το πόδι μου μπορεί να χειρουργηθεί κιόλας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις