Τετάρτη, 3 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Φάνης Μπολέτσης: «Έχω αφήσει μια δουλειά μισοτελειωμένη, θα ξαναέμπαινα στο Survivor»

Φάνης Μπολέτσης: «Έχω αφήσει μια δουλειά μισοτελειωμένη, θα ξαναέμπαινα στο Survivor»

«Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς αγώνες στο Survivor είναι αυτός με έπαθλο ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη», ομολογεί ο Φάνης Μπολέτσης.

Στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, όπου και έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό, αλλά και στη διάθεση να βρεθεί ξανά στο μέλλον στο ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε ο Φάνης Μπολέτσης στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. 

Ποιες είναι οι πιο έντονες αναμνήσεις που δημιουργήσατε στο νησί;

Πρωτίστως ήταν η εμπειρία. Είναι ένα περιβάλλον το οποίο σε φέρνει αντιμέτωπο με τον εαυτό σου και, πιστεύω, κατάφερα να δουλέψω ουσιαστικά κάποια πιο έντονα στοιχεία μου. Έφαγα πισώπλατες μαχαιριές, αντιμετώπισα πόλεμο σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά έχω καταφέρει α κρατήσω τις όμορφες στιγμές και να το βιώσω στο 100%.

Ίσως ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει μερικές φορές γιατί μπαίνουμε σαν αγρίμια στον αγωνιστικό χώρο. Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς αγώνες είναι αυτός με έπαθλο ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη, δεν υπήρχε πιο έντονος αγώνας από αυτόν.

Σε ένα μελλοντικό Survivor All Star θα συμμετείχατε;

Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Νομίζω πως έχω αφήσει μια δουλειά μισοτελειωμένη οπότε ναι, θα ξαναέμπαινα 100%.

Θα μπείτε πιο προετοιμασμένος;

Διάβαζα κάτι σχόλια και γελούσα, πως μπήκα προπονημένος. Έκανα δυο προπονήσεις, με μάρτυρα τη Μαριλίνα, την οποία γνώρισα στο κάστινγκ και μου είπε πού έκανε η ίδια προπόνηση. Πήγα δύο φορές, στις 23 και στις 26 Δεκεμβρίου. Το αστείο είναι πως είχα πάθει θλάση τετρακέφαλου και είχα γυρίσει τον αστράγαλο μου τον Νοέμβριο παίζοντας ποδόσφαιρο. Οπότε, μέχρι να κάνω τα αθλήματα για το κάστινγκ, δεν είχα αθληθεί καθόλου.

Οπότε, αν και όταν έρθει η ώρα, από τη συμμετοχή στον φετινό κύκλο και μόνο, θα είμαι πιο προετοιμασμένος.

Media Τελευταίες ειδήσεις