Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Παύλος Γερουλάνος: «Προτεραιότητα να ετοιμαστεί το ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσει»

Παύλος Γερουλάνος: «Προτεραιότητα να ετοιμαστεί το ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσει»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Είναι μία διαδικασία στην οποία κρίνεσαι ως αρχηγός και η πρώτη προτεραιότητα είναι να ετοιμάσεις το ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσει» απάντησε το βράδυ της Τετάρτης (3/7/24) ο Παύλος Γερουλάνος, σε ερώτηση για το αν μπορεί να πει πως θα γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Χτίζεις την ομάδα η οποία πείθει ότι αυτά που έχεις να πεις, θα τα κάνεις πράξη. Χτίζεις ένα σύστημα οργάνωσης, το οποίο θα πάει τις προτάσεις στην κοινωνία» είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στο Action24.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πολύ μεγάλο έλλειμμα επανασύνδεσις μας με θεσμούς, όπως η τοπική αυτοδιοίκηση, οι συνεταιρισμοί, τα επιμελητήρια. Αυτά πρέπει να οργανωθούν έτσι, που να μεταφράζονται σε επαφή του κόμματος με την κοινωνία. Κατόπιν τούτου, το ΠΑΣΟΚ δείχνει ετοιμότητα να πάρει την κυβέρνηση. Μπαίνει σε μια εκλογική  διαδικασία και ο κόσμος κρίνει ποιος είναι αυτός που θα κυβερνήσει τη χώρα την επόμενη μέρα. Σε όλη τη διαδικασία κρίνεσαι» τόνισε.

Για τον Χάρη Δούκα και το αν θα μπορούσε να συνδυάσει τα καθήκοντα του δημάρχου με εκείνα του προέδρου κόμματος, είπε πως «μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να φανταστώ πώς θα μπορούσαν να γίνουν αυτά τα δύο πράγματα μαζί αλλά αυτό θα το κρίνει τελικά ο Έλληνας πολίτης, που θα έρθει στην κάλπη για να αποφασίσει τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση για τον Νίκο Ανδρουλάκη, τόνισε: «Από τις προηγούμενες εκλογές μέχρι σήμερα αποχώρησαν από τα δύο μεγάλα κόμματα, 1,5 εκατομμύριο ψηφοφόροι. Ψάχνουν ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα. Από αυτούς, εμείς εισπράξαμε το 4% δηλαδή 60.000 ψηφοφόρους. Δεν καταφέραμε να εμπνεύσουμε αυτόν τον κόσμο για να έρθει να μας ψηφίσει»…

«Σαφέστατα βέβαια ο κύριος Ανδρουλάκης δικαιούται να κατέβει υποψήφιος» συμπλήρωσε ο Παύλος Γερουλάνος.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις