Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Josephine για Νίκο Βέρτη: Με βοήθησε οικονομικά να πάρω το πρώτο μου μικρόφωνο

Josephine για Νίκο Βέρτη: Με βοήθησε οικονομικά να πάρω το πρώτο μου μικρόφωνο

«Άρπαζα όποια ευκαιρία μού παρουσιαζόταν χωρίς να με ενδιαφέρει αν θα πληρωθώ», ομολογεί η Josephine. Μάλιστα, η νεαρή ποπ σταρ αποκαλύπτει ότι στην αρχή της καριέρας της τη βοήθησε οικονομικά ο Νίκος Βέρτης.

«Ο Νίκος Βέρτης με βοήθησε οικονομικά να πάρω το πρώτο μου μικρόφωνο», λέει η Josephine σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!.

Η νεαρή ποπ τραγουδίστρια απάντησε σε ερωτήσεις για το ξεκίνημα της καλλιτεχνικής της διαδρομής και τις οικονομικές δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί.

– Αντιμετώπισες οικονομικές δυσκολίες στην αρχή της καριέρας σου;

Όταν ξεκίνησα το τραγούδι, περνούσε πολύ δύσκολα και η μητέρα μου με τον αδελφό μου. Ένιωθα ότι πρέπει να πετύχω σε αυτό που κάνω για να στηρίξω και την οικογένεια μου. Στην αρχή όλα σου φαίνονται – και λόγω ηλικίας – ρομαντικά. Πιστεύεις ότι όλα είναι εύκολα. Όμως, γρήγορα διαπίστωσα ότι δεν είναι απλό πράγμα να κρατάς ένα μικρόφωνο και να κάνεις αυτό που σου αρέσει. Έχει πολλή δουλειά. Δεν με ένοιαζε όποιο και να ήταν το κόστος, ούτε αν δεν είχα να φάω. Θυμάμαι ότι είχα δανειστεί χρήματα από φίλες μου για να πάρω τα πρώτα μου παπούτσια. Ο Νίκος Βέρτης με βοήθησε οικονομικά να πάρω το πρώτο μου μικρόφωνο.

– Για να ανταπεξέλθεις οικονομικά αναγκάστηκες να κάνεις και άσχετες δουλειές;

Όχι. Όμως, νεότερη, πριν ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι, δούλεψα ως σερβιτόρα. Επίσης, δούλεψα στο Mad, παρουσίαζα τα μουσικά νέα αλλά δεν πληρωνόμουν. Ήθελα να ξεκινήσω τη δουλειά και γενικά άρπαζα όποια ευκαιρία μού παρουσιαζόταν χωρίς να με ενδιαφέρει αν θα πληρωθώ. Απλά ήξερα ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι. Το ένα πάντα φέρνει το άλλο. Πιστεύω ότι δεν μπορείς να κάθεσαι στο σπίτι σου και να περιμένεις ότι, επειδή απλά έχεις ωραία φωνή, θα σου έρθουν και οι ευκαιρίες. Πρέπει να κυνηγάς το όνειρο σου. Να δημιουργείς μόνος σου τις ευκαιρίες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις