Πέμπτη, 4 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Γιώργος Χρανιώτης: Φλέρταρα με άνδρες που δεν είναι καν ομοφυλόφιλοι

Γιώργος Χρανιώτης: Φλέρταρα με άνδρες που δεν είναι καν ομοφυλόφιλοι

«Νομίζω ότι το φλερτ είναι επικοινωνία» δήλωσε ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης σε συνέντευξή του στην Αθηναΐδα Νέγκα στην τηλεόραση του Action 24 και συμπλήρωσε πως έχει φλερτάρει με άνδρες.

Ο Γιώργος Χρανιώτης με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της επιτυχημένης παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για την παράσταση, για το φλερτ και για τον γάμο. 

Ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που είχα ακούσει πως όταν παντρευτείς ή πάρεις σκύλο ή κάνεις παιδί και βγαίνεις βόλτα μαζί του, είσαι πιο σέξι… δεν ισχύει σε μένα. Εμένα με φλέρταραν περισσότερο όταν δεν ήμουν παντρεμένος. Δεν ισχύει δηλαδή, δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Δεν το έχω σκεφτεί γιατί συμβαίνει αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει καθόλου. Θα ήθελα να με φλερτάρουν γυναίκες για να ικανοποιήσω λίγο και τον εγωισμό μου».

«Νομίζω ότι το φλερτ είναι επικοινωνία, αρχικά. Πολλές φορές είναι βλεμματική, πολλές φορές συνδυάζεται και με λέξεις. Στο τηλέφωνο δεν μπορείς να φλερτάρεις πολύ καλά αλλά όταν κοιτάς τον άλλον και του μιλάς, μπορείς να αισθανθείς ότι “με αυτόν τον άνθρωπο εν δυνάμει θα μπορούσαμε”. Δηλαδή θεωρώ, χωρίς να έχω κανένα σεξουαλικό ενδιαφέρον γιατί ερωτικό υπάρχει, έχω φλερτάρει και με άνδρες οι οποίοι δεν ήταν καν ομοφυλόφιλοι» συμπλήρωσε.

 

«Δεν μου έχει συμβεί να θέλω να πάω στο κρεβάτι με κάποιον άνδρα που με έχει φλερτάρει ή που έχω φλερτάρει εγώ. Χωρίς να το καταλάβω όμως συνέβη πρόσφατα με έναν άνθρωπο που ήταν και μεγάλης ηλικίας. Αισθάνθηκα σαν να είμαστε δύο Άμλετ που είναι σε ένα βασίλειο που μιλούσαν με υπονοούμενα και σαιξπηρικό, προσαρμοσμένο στα ελληνικά, λόγο. Και ήταν πάρα πολύ ωραίο. Ο άνθρωπος έχει τρία παιδιά, εγώ έχω ένα, μιλούσαμε για τα παιδιά μας αλλά υπήρχε μια επικοινωνία ερωτική» κατέληξε. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις