Πέμπτη, 4 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Άγγελος Μπράτης: Από μικρός ήθελα να περνάω απαρατήρητος, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ γιατί είμαι ξεχωριστός

Άγγελος Μπράτης: Από μικρός ήθελα να περνάω απαρατήρητος, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ γιατί είμαι ξεχωριστός

«Αυτό είναι το πιο ακραίο που έχω κάνει για έναν έρωτα και δεν θέλω να το ξανακάνω», λέει ο Άγγελος Μπράτης.

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου για το τι είναι αυτό που τον εξοργίζει, για τον έρωτα και τις φοβίες του.

«Χάνω την υπομονή μου καμιά φορά, όταν μια γαλλική ραφή είναι σιδερωμένη προς την πάνω μεριά κι όχι προς την κάτω. Δεν με εξοργίζει εύκολα πλέον κάτι στις ανθρώπινες σχέσεις. Παλιά πληγωνόμουν. Δεν έχει σημασία να παλεύεις για κάποιον που σε πληγώνει», είπε ο Άγγελος Μπράτης και συνέχισε:

«Αυτή την περίοδο δεν είμαι ερωτευμένος. Είναι αναγκαίος ο έρωτας, αλλά υπάρχουν πράγματα να ερωτεύεσαι καθημερινά. Συνήθως είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου.

Φλερτάρω και συνήθως κάνω εγώ το πρώτο βήμα. Το πιο ακραίο που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι να υπομένω και να δίνω χρόνο. Αυτό είναι το πιο ακραίο που έχω κάνει και δεν θέλω να το ξανακάνω».

  

«Όσο μεγαλώνω έχω λιγότερες φοβίες.  Φοβάμαι να μην παχύνω. Όταν θέλω να αδυνατίσω, συνήθως δεν τρώω. Μου αρέσει να μαγειρεύω όταν έρχονται φίλοι στο σπίτι. Συνήθως μαγειρεύω ιταλικά, σπεσιαλιτέ μου είναι η καρμπονάρα, αποκαλύπτει ο Άγγελος Μπράτης και καταλήγει:

«Από μικρός ήθελα να περνάω απαρατήρητος, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ γιατί είμαι ξεχωριστός».

Media Τελευταίες ειδήσεις