Πέμπτη, 4 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μητέρα Στέφανου Τσιτσιπά: Ο αποπροσανατολισμός που του έφερε η Πάουλα Μπαντόσα και η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου

Μητέρα Στέφανου Τσιτσιπά: Ο αποπροσανατολισμός που του έφερε η Πάουλα Μπαντόσα και η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου

Η Γιούλια Σαλνίκοβα θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις, σχετικά με τη σχέση που διατηρεί ο γιος της, Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα.

Μετά από μια μικρή περίοδο χωρισμού, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι και πάλι σε σχέση με την Πάουλα Μπαντόσα. Αν και το προηγούμενο διάστημα είχε εκφράσει τον προβληματισμό της για την παρουσία της Ισπανίδας τενίστριας στη ζωή του γιου της (την είχε χαρακτηρίσει “κορίτσι χωρίς πολύ αυτοπεποίθηση”), η Γιούλια Σαλνίκοβα θέλησε να βάλει τα… πράγματα στη θέση τους.

Η Γιούλια Σαλνίκοβα μίλησε στο “Πρωϊνό” του ΑΝΤ1 και τόνισε ότι “… η περίοδος που η σχέση είχε σκαμπανεβάσματα, τελείωσε. Είναι πολύ πιο ήρεμοι, βοηθούν ο ένας τον άλλον, είναι μαζί και συζητούν πολλά διαφορετικά πράγματα εκτός του τένις”.

“Ο Στέφανος δεν ακολουθεί τα ματς (της). Νομίζω πως έκαναν μια συμφωνία. Περνούν πολύ χρόνο μαζί, αλλά όταν είναι σε εξέλιξη ένα ματς, κάνουν (ο καθένας) τη δουλειά του. Για παράδειγμα, η Πάουλα μπορερί να πάει για προπόνηση και ο Στέφανος μπορεί να πάει για φυσικοθεραπεία, όταν εξελίσσεται ένα ματς της Πάουλα. Είναι καλό, τους δίνει χώρο” ανέφερε αρχικά η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιππα.

Για τις εντάσεις που έχει κατά καιρούς ο γιος της με τον πατέρα και προπονητή του: “Λοιπόν, είναι ένα σημάδι πίεσης σε κάποιο μεγάλο αγώνα και μερικές φορές ο Στέφανος φυσικά, ξεσπάει.”

Για τις συμβουλές που του δίνει: “Προσπαθώ να ηρεμήσω και τους δυο. Ο Στέφανος είναι ένας ευφυής παίκτης. Ίσως είναι ένα είδος ορμής. Δεν είναι ένα καλό είδος ορμής, βέβαια, αλλά δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Μεγαλώνει, ωριμάζει, οπότε θα αποφασίσει άμεσα να μείνει ψύχραιμος. Η δική μου βοήθεια είναι να είμαι παρούσα, να τον ηρεμώ με λόγια και καλές συμβουλές.”

“Στο γήπεδο μπορεί να είμαι αυστηρή μαμά. Στη ζωή, όχι. Εγώ δίνω σημασία, όχι μόνο στο να είναι καλός παίκτης αλλά και στο να είναι καλός άνθρωπος/ και συμβαίνει, μερικές φορές να με κάνει περήφανη” ανέφερε.

Παίρνοντας θέση, για τους ισχυρισμούς ορισμένων που θεωρούν ότι η απόδοση του Στέφανου Τσιτσιπά έχει πέσει λόγω της Μπαντόσα, η Γιούλια Σαλνίκοβα ανέφερε: “Είναι συναισθηματικοί άνθρωποι και ίσως στην αρχή της σχέσης τους ήταν μια περίοδος που η Πάουλα είχε τραυματιστεί και ήξερε πως ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός και ο Στέφανος δεν έδειχνε και τον καλύτερό του εαυτό στο τένις. Ίσως τον αποπροσανατόλισε, αλλά τώρα έχουν βρει τον τρόπο. Αυτή η περίοδος που η σχέση τους είχε σκαμπανεβάσματα, τελείωσε. Είναι πολύ πιο ήρεμοι, βοηθούν ο ένας τον άλλον. Είναι μαζί, συζητούν πολλά πράγματα, εκτός του τένις. Δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει κανέναν από τους δυο. Το ελπίζω”.

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποιος γάμος: “Δεν νομίζω ότι είναι στα κοντινά τους πλάνα. Δεν το νομίζω. Είναι πολύ νέοι. Ξέρετε πολλούς άνδρες να παντρεύονται στα 25; Είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη γιατί αυτή η ζωή για εκείνους είναι μια μεγάλη επένδυση. Ξέρετε, οι επαγγελματίες αθλητές χρειάζεται να ταξιδεύουν, πρέπει να έχουν καλό φαγητό, τα συμπληρώματα – κοστίζει ακριβά.

Τέλος, για το εάν αυτή η σχέση μπορεί να περάσει στο μέλλον στο επόμενο “βήμα”: “Γιατί όχι! Θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Νομίζω ότι και οι δυο οικογένειες θα είναι πολύ χαρούμενες”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις