Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πλέον έχω την πολυτέλεια να αρνηθώ μια δουλειά»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πλέον έχω την πολυτέλεια να αρνηθώ μια δουλειά»

«Οικονομικά πολλές φορές είσαι αναγκασμένος να κάνεις πράγματα που μπορεί να μην τρελαίνεσαι» εξηγεί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Τόσο στην διαχείριση που η ίδια έκανε και κάνει στη δημοσιότητα όσο και στην ανασφάλεια που χαρακτηρίζει ως επί το πλείστον το επάγγελμα του ηθοποιού αναφέρθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά το μεσημέρι της Πέμπτης στο MEGA. 

«Η δουλειά μας δεν είναι δεδομένη στο σύνολο της. Δηλαδή μπορεί να έχεις δουλειά αλλά να μην είναι ακριβώς έτσι όπως το θες, μπορεί να θες κάτι άλλο. Δεν είναι μια ευθεία γραμμή η δουλειά μας και αυτό είναι και το πολύ ενδιαφέρον. Αυτή η ανασφάλεια που σε κρατάει λίγο έτσι ζωντανό», εξομολογήθηκε αρχικά η γοητευτική πρωταγωνίστρια.

«Ως ένα βαθμό πλέον έχω την πολυτέλεια να αρνηθώ μια δουλειά. Σίγουρα οικονομικά πολλές φορές είσαι αναγκασμένος να κάνεις πράγματα που μπορεί να μην τρελαίνεσαι αλλά πάντα έλεγα όχι σχετικά εύκολα», συνέχισε.

«Νομίζω πως αυτά τα χρόνια τα έχω πάει καλά με τη δημοσιότητα σε σχέση με μένα πάντοτε, όχι σε σχέση με τη δημοσιότητα. Υπήρξε πιο έντονο όλο αυτό με τους δημοσιογράφους και τις κάμερες όταν ξεκίνησα αλλά νομίζω ότι οφείλεις να κρατάς μια απόσταση.

Δηλαδή δεν μπορείς να είσαι ο ίδιος άνθρωπος που είσαι με τους κολλητούς σου και να είσαι ο ίδιος τώρα», συμπλήρωσε, επίσης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο MEGA.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις