Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Λαμία: Τροχαίο σε παράδρομο της εθνικής οδού – Τραυματίστηκαν πατέρας και γιος

Λαμία: Τροχαίο σε παράδρομο της εθνικής οδού – Τραυματίστηκαν πατέρας και γιος

Ένα τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (04.07.2024) στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη με αποτέλεσμα ο οδηγός και το παιδί του να τραυματιστούν. 

Λίγο μετά τις 17:00 συνέβη το τροχαίο στον παράδρομο του ΠΑΘΕ στο ύψος της Agroinvest στην Αθηνών – Λαμίας. Το αυτοκίνητο φέρεται να γλίστρησε και να βγήκε εκτός δρόμου, ενώ αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό με εγκλωβισμό του πατέρα και του γιου του και δόθηκε σήμα να επέμβει η 7η ΕΜΑΚ.

Οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου, που κατάγονται από τις Ράχες Φθιώτιδας, απεγκλωβίστηκαν από το όχημά τους, με το ανήλικο παιδί να έχει χτυπήσει μεταξύ άλλων στο μάτι και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το LamiaReport, το παιδί διακομίσθηκε πολύ γρήγορα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, συνοδεία μάλιστα περιπολικού του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων και στη συνέχεια από περιπολικό της Τροχαίας Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για την πορεία της υγείας τους, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος από το ΑΤ Στυλίδας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις