Δευτέρα, 8 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Πώς μπορείς να ταξιδέψεις στα κυκλαδίτικα νησιά στο «άψε – σβήσε»

Πώς μπορείς να ταξιδέψεις στα κυκλαδίτικα νησιά στο «άψε – σβήσε»

Το πρώτο κύμα των αδειούχων εγκαταλείπει σιγά – σιγά το κλεινόν άστυ, αναζητώντας ανάσες δροσιάς στα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου.

Και στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων βρίσκονται, όπως κάθε χρόνο, οι Κυκλάδες, όπου μπορεί κανείς να κολυμπήσει στις μαγευτικές παραλίες των όμορφων νησιών της χώρας μας, να γευτεί λαχταριστά πιάτα και να εξερευνήσει ειδυλλιακά τοπία.

Εξάλλου, οι καλοκαιρινές διακοπές είναι συνυφασμένες με την απόλυτη χαλάρωση. Και, βέβαια, τον απαραίτητο εξοπλισμό για την θάλασσα, όπως μαγιό, γυαλιά, καπέλο, αντηλιακό, ψάθα, πετσέτα και βιβλία. Έχοντας, επίσης, ανεβασμένη διάθεση και καλή παρέα, δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές. Είτε αναζητάς ηρεμία, είτε ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.

Ωστόσο, χρειάζεσαι και το κατάλληλο μεταφορικό μέσο. Για να είσαι jet και να’ χεις άνεση και πολυτέλεια. Για να απολαμβάνεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε συνδυασμό με αισθητική. Και, κυρίως, για να νιώσεις ότι μπήκες σε mood διακοπών με τον καλύτερο τρόπο!

Όλα αυτά, όμως, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, χάρη στην SEAJETS.

Ταξιδεύοντας με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου, μπορείς να απολαύσεις ταξίδι με αξεπέραστη ταχύτητα και άνεση, φθάνοντας στον αγαπημένο σου προορισμό στο «άψε – σβήσε».

Γι’ αυτό το λόγο, τα ταχύπλοα της SEAJETS σαλπάρουν τόσο από τον Πειραιά, όσο και από την Ραφήνα με πολλαπλά καθημερινά, πρωινά και απογευματινά δρομολόγια:

Σύρο: 3 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσεις

Πάρο: 3 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσεις

Nάξο: 5 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσεις

Μήλo: 4 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσεις

Μύκονο: 4 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσεις

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

www.seajets.com

210 710 7 710 και στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις