Παρασκευή, 5 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Τατιάνα Στεφανίδου: «Αυλαία» μετά από 4 χρόνια για το T-Live – Το συγκινητικό «αντίο» και το μεγάλο ευχαριστώ

Τατιάνα Στεφανίδου: «Αυλαία» μετά από 4 χρόνια για το T-Live – Το συγκινητικό «αντίο» και το μεγάλο ευχαριστώ
Φωτογραφία: NDP Photos

Έπειτα από 4 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον Alpha, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live, έριξε αυλαία.

Κοιτάζοντας τον φακό, θέλησε να αποχαιρετήσει το κοινό αλλά και την ομάδα του καναλιού που την εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Συναισθηματικά φορτισμένη, η Τατιάνα Στεφανίδου ευχαρίστησε τον Alpha για το όμορφο ταξίδι, τους ανθρώπους των ειδήσεων, τους τεχνικούς και φυσικά την ομάδα της που εργάστηκε σκληρά για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

«Θέλω να πω ότι ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι εδώ στον Alpha. Είμαστε περίπου 4 χρόνια, με φώναξαν όπως με φωνάζουν πάντα τα κανάλια, στα δύσκολα. Το έχω καημό μία φορά στη ζωή μου να μου πούνε να πάω σε μία ζώνη χτισμένη που πάει σούπερ. Ήρθαμε εδώ 3 – 4 άτομα μέσα στα Χριστούγεννα και τα καταφέραμε το πρωί. Μετά μάς τα άλλαξαν, μας πήγαν μεσημέρι. Τα καταφέραμε και το μεσημέρι. Με ένα μικρό κόστος και με πολύ λίγο κόσμο.

Η δική μας εκπομπή, μαζί με την εκπομπή του Νίκου Μάνεση ήταν οι πιο φτηνές εκπομπές όλου του Alpha. Τα καταφέραμε. Θέλω να σας πω ότι για το μεσημέρι δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε απέναντι από πολυπληθείς πανάκριβες παραγωγές, ριάλιτι, υψηλές αμοιβές.

Τα καταφέραμε γιατί θεωρώ ότι η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται κι αυτό το έχουμε κατακτήσει. Δουλέψαμε πάρα πολύ, κάναμε πολύ ρεπορτάζ, εισφέραμε ρεπορτάζ και έρευνα και στον Alpha και γενικότερα υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη αναπαραγωγή των θεμάτων μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που είσαστε κοντά μας, εξαιτίας σας τα καταφέραμε» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Alpha που μου έδωσε την ευκαιρία και θέλω να σας πω ότι μου είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί εδώ βρήκα μία οικογένεια. Η οικογένεια δεν έχει να κάνει με τις αποφάσεις των διοικήσεων και των διευθύνσεων. Βρήκα μία οικογένεια στους συναδέλφους, κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο στον χώρο μας, γιατί υπάρχει συχνά κλίμα ανταγωνιστικό και τοξικό στα κανάλια. Εδώ δεν είναι έτσι, εδώ οι άνθρωποι στην ενημέρωση του Alpha είναι όλοι εκεί. Ο λόγος που η εκπομπή πήγε καλά οφείλεται και στη στήριξη των ειδήσεων. Και γι’ αυτό δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Και θέλω να πω για τους τεχνικούς μας στο στούντιο, θέλω να σας πω πως ό,τι κι αν είχα, μόλις κατέβαινα εδώ μου έφτιαχναν τη διάθεση… Αυτά».

Media Τελευταίες ειδήσεις