Σάββατο, 6 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με την τρέχουσα διέλευση του Ερμή αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και τα καταφέρνεις αρκετά καλά. Αυτή είναι μια στιγμή που δε σε πειράζει να ξοδεύεις επιπλέον χρήματα για προσωπικές ανέσεις, οικογένεια και σπίτι. Λαχταράς περισσότερη γαλήνη και προβλεψιμότητα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μέχρι τις 25/7.

Μπορεί να υπάρξει μια φυσική και εύκολη ροή επικοινωνίας με την οικογένεια. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις συχνά στρέφονται σε αναμνήσεις, παιδική ηλικία, σπίτι, οικονομική ασφάλεια, οικιακές ασχολίες, χειροτεχνίες και προσωπικές υποθέσεις. Η σημερινή ασχολία με γνωστές δραστηριότητες μπορεί να είναι μια μεγάλη ανακούφιση από το άγχος!

Δίδυμοι: Ο Ερμής αυτή τη στιγμή διέρχεται απ’ τον 3ο οίκο σου και επικοινωνείς, συνδέεσαι και βγαίνεις έξω απ’ το συνηθισμένο. Είσαι ομιλητικός, εκφραστικός, ενδιαφέρον και διαδραστικός κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μέχρι τις 25/7.

Εκφράζεσαι με μεγαλύτερη ευκολία και είσαι πιο διατεθημένος να προσεγγίσεις τους άλλους. Μπορεί να υπάρξουν ειδήσεις ή κουτσομπολιά, άφθονη συλλογή πληροφοριών, αίσθηση περισσότερης σύνδεσης με τις καθημερινές σου υποθέσεις, ειδικές εργασίες ή αυξημένη ενασχόληση με τα αδέλφια ή το κοινωνικό σου κύκλο τις επόμενες εβδομάδες.

Καρκίνος: Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, προβάλλεις θερμά τον εαυτό σου και οι άλλοι ελκύονται από σένα. Η τρέχουσα διέλευση του Ερμή από τον 2ο οίκο σου μέχρι τις 25/7 είναι ισχυρή για νέα, ιδέες και έρευνα σχετικά με τα οικονομικά, θέματα άνεσης και ασφάλειας και εισοδήματος.

Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να αναπτύξεις τα ταλέντα σου, να ακολουθήσεις χόμπι για υλικό κέρδος και να εδραιωθείς σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Μπορείς να αναπτύξεις δημιουργικές ιδέες για να κερδίσεις χρήματα και να κάνεις επιχειρήσεις. Αντίθετα, μπορείς να εμπλουτίσεις μια ιδέα με πρακτικές λεπτομέρειες για να την κάνεις πιο εφαρμόσιμη.

Λέων: Ο Ερμής διέρχεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 25/7 και η λήψη αποφάσεων είναι πιο απλή από ότι προηγουμένως. Εξακολουθείς να μένεις πίσω σε ορισμένους τομείς της ζωής σου και η ενασχόληση με νέες πρωτοβουλίες για αργότερα παραμένει μια καλή ιδέα. Ωστόσο, είσαι πιο προσεκτικός και συλλέγεις πληροφορίες, σκέφτεσαι και προγραμματίζεις, καθώς και συνδέεσαι πιο αυθόρμητα με τους γύρω σου.

Μερικές φορές κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου θα πρέπει να προσέχεις τις δηλώσεις σου που θα πρέπει να σκεφτείς καλά. Διαφορετικά, νιώθεις ότι ελέγχεις περισσότερο τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου!

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις