Κυριακή, 28 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Απειλητικά μηνύματα έδειξε η ανάλυση του κινητού του τοπογράφου της Μυκόνου – Πού στρέφονται οι έρευνες

Απειλητικά μηνύματα έδειξε η ανάλυση του κινητού του τοπογράφου της Μυκόνου – Πού στρέφονται οι έρευνες

Όλο και πιο κοντά έρχεται μέρα με τη μέρα η Αστυνομία, στη λύση του μυστηρίου της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου της Μυκόνου. Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι πολλές με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη, τόσο στη Μύκονο όσο και στην Αθήνα.

Η ανάλυση του υλικού από το κινητό τηλέφωνο του 54χρονου τοπογράφου της Μυκόνου, φαίνεται ότι έφερε κάποια αποτελέσματα για τη δολοφονία του, καθώς, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ αποκαλύφθηκε ότι τουλάχιστον δύο άτομα έχουν στείλει απειλητικά μηνύματα στον τοπογράφο το τελευταίο διάστημα και σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε η πρώτη διερεύνηση του κινητού του 54χρονου από τα στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών. Τώρα, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, εξετάζουν αν αυτές οι απειλές, μπορεί να σχετίζονται με την δολοφονία.

Όσο για το λόγο που κάποιοι απειλούσαν τον τοπογράφο, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν επαγγελματικές διαφορές. Ωστόσο δεν αποκλείεται το κίνητρο να κρύβει και οικονομικές διαφορές…

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον εκτελεστή

Αν και τις πρώτες ώρες της δολοφονίας, οι περισσότεροι πίστευαν ότι ο δολοφόνος είναι πιθανότατα ένας πληρωμένος εκτελεστής, στην παρούσα φάση των ερευνών δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να είναι και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας.

Να είχε δηλαδή ο ίδιος κάποιες διαφορές με το θύμα και να αποφάσισε να τις λύσει σκοτώνοντας τον τοπογράφο.

«Μαραθώνιος» καταθέσεων -Τα πρόσωπα που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της Αστυνομίας

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση οι αστυνομικοί έχουν λάβει 9 καταθέσεις από την Αθήνα και 6 από τη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να λάβουν ακόμα 2 καταθέσεις από ανθρώπους που ήρθαν από τη Μύκονο για την κηδεία του δολοφονημένου τοπογράφου αλλά και από την σύζυγο του θύματος.

Σε καμία από αυτές τις καταθέσεις, δε φαίνεται να προσδιορίζεται κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο…

Ωστόσο, σε επίπεδο πληροφοριών, αρκετοί έχουν μιλήσει για συγκεκριμένο πρόσωπο για το οποίο όμως ακόμα δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία. Για για την ώρα τουλάχιστον…

Το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας που «μετακόμισε» στο Νησί των Ανέμων αμέσως μετά τη δολοφονία του 54χρονου πατέρα δύο παιδιών, «χτενίζει» τη Μύκονο για στοιχεία.

Σύμφωνα με το MEGA, στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει τουλάχιστον τρία άτομα από τη Μύκονο, που συνδέονται με την επαγγελματική δραστηριότητα του θύματος και θα μπορούσαν να έχουν δώσει εντολή για το συμβόλαιο θανάτου.

Ταυτόχρονα, από τα 80 βίντεο που αναλύουν οι αστυνομικοί από το σημείο της εκτέλεσης στο Ψυχικό, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον μοναχικό λύκο που ζωσμένος με δύο εννιάρια πιστόλια πήγε και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον τοπογράφο.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις