Σάββατο, 6 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ψυχικό: Προσήγαγαν βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του τοπογράφου της Μυκόνου – «Μίλησε» το κινητό του θύματος

Ψυχικό: Προσήγαγαν βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του τοπογράφου της Μυκόνου – «Μίλησε» το κινητό του θύματος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου της Μυκόνου που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, το βράδυ της Παρασκευής (5/7/24) προσήχθη ύποπτος για τη δολοφονία του.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ πρόκειται για έναν Έλληνα, γνωστό στις Αρχές, που θεωρείται ένας από τους βασικούς υπόπτους στην υπόθεση δολοφονίας του τοπογράφου της Μυκόνου, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ στο Ψυχικό. 

Φαίνεται πως οι έρευνες των αστυνομικών άρχισαν να αποδίδουν καρπούς για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου, πατέρα δύο παιδιών, που δέχθηκε βροχή από σφαίρες την ώρα που πάρκαρε, σε κεντρικότατο σημείο του Ψυχικού…

Την ίδια ώρα κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στη Μύκονο όπου συνεχίζει την έρευνα, ενώ στις Αρχές έχουν κληθεί να καταθέσουν κι άλλα άτομα που ενδεχομένως να εμπλέκονται στην υπόθεση.

 

Απειλητικά μηνύματα έδειξε η ανάλυση του κινητού του τοπογράφου

Η ανάλυση του υλικού από το κινητό τηλέφωνο του 54χρονου τοπογράφου της Μυκόνου, αποκάλυψε ότι τουλάχιστον δύο άτομα είχαν στείλει απειλητικά μηνύματα στον τοπογράφο το τελευταίο διάστημα και σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αυτό έδειξε η πρώτη διερεύνηση του κινητού του 54χρονου από τα στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών. Τώρα, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, εξετάζουν αν αυτές οι απειλές, μπορεί να σχετίζονται με την δολοφονία.

Τα πρώτα στοιχεία για αυτές τις απειλές, δείχνουν επαγγελματικές διαφορές.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται ο «μαραθώνιος» καταθέσεων τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο ενώ «βροχή» πληροφοριών συγκεντρώνουν οι αστυνομικοί για την υπόθεση.

Το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας που «μετακόμισε» στο Νησί των Ανέμων αμέσως μετά τη δολοφονία του 54χρονου πατέρα δύο παιδιών, «χτενίζει» τη Μύκονο για στοιχεία.

Ταυτόχρονα, από τα 80 βίντεο που αναλύουν οι αστυνομικοί από το σημείο της εκτέλεσης στο Ψυχικό, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον μοναχικό λύκο που ζωσμένος με δύο εννιάρια πιστόλια πήγε και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον τοπογράφο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις