Σάββατο, 6 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Μάικλ Χέσλιν: Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός της σειράς «Special Ops: Lioness» σε ηλικία 30 ετών

Μάικλ Χέσλιν: Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός της σειράς «Special Ops: Lioness» σε ηλικία 30 ετών

Πέθανε σε ηλικία 30 ετών ο ηθοποιός Μάικ Χέσλιν, γνωστός για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Special Ops: Lioness» του Τέιλορ Σέρινταν.

Ο νεαρός ηθοποιός είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο και εισήχθη στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα παραμονής πριν πεθάνει στις 2 Ιουλίου. Το κοινό γνωρίζει τον Μάικλ Χέσλιν ως Polo, έναν ρόλο που έπαιξε σε δύο επεισόδια της πρώτης σεζόν της τηλοπτικής σειράς «Special Ops: Lioness» το 2023.

Η σειρά, δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα του Yellowstone, Taylor Sheridan, στην οποία πρωταγωνίστησε επίσης η Zoe Saldana και η Nicole Kidman.

Ο Heslin είχε πάρει μέρος και στην ταινία Lifetime The Holiday Proposal Plan πέρυσι και στο The Influencers το 2020. Πριν από αυτό, το 2016, εμφανίστηκε στη σειρά Paramount+ Younger , στην οποία πρωταγωνιστεί η Hilary Duff.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M I K Ξ H Ξ S L I N (@mikeheslin)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M I K Ξ H Ξ S L I N (@mikeheslin)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M I K Ξ H Ξ S L I N (@mikeheslin)

Την είδηση ​​του θανάτου του ανακοίνωσε ο σύζυγός του, Νίκολας Τζέιμς Γουίλσον, ο οποίος ακούει στο όνομα Σκότι Ντιναμό στα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scotty Dynamo (@scottydynamo)

«Στις 2 Ιουλίου, ο σύζυγός μου, ο καλύτερος φίλος και αδελφή ψυχή μου, ο Μάικλ Χέσλιν, απεβίωσε από ένα αναπάντεχο καρδιακό επεισόδιο μετά από μια εβδομάδα μάχη στο νοσοκομείο. Ο Μάικλ ήταν νέος, σε άριστη υγεία και οι γιατροί δεν έχουν εξήγηση για το τι συνέβη.

Ο Μάικλ ήταν λαμπρός, ανιδιοτελής, ταλαντούχος και ένας πραγματικός φύλακας άγγελος. Με μετέφερε μόνος του σε πολλαπλούς γύρους καρκίνου. Ήταν το πρώτο άτομο που όλοι θα καλούσαν για να μοιραστούν καλά νέα, και ήταν το τέλειο άτομο για να καλέσουν αν χρειαζόταν έναν ώμο για να στηριχτούν ή την καλύτερη συμβουλή. Ήταν πραγματικά ο πιο γλυκός, ο πιο τρυφερός και αγαπητός άνθρωπος στη γη, και έβγαλε τον απόλυτο καλύτερο σε όλους όσους είχαν την ευχαρίστηση να συναντηθούν μαζί του. Κινήθηκε στη ζωή με τόση ευκολία και αυτοπεποίθηση και μετέτρεψε τους πάντες γύρω του σε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους
Όσο δύσκολα κι αν ήταν τα πράγματα, ξέραμε ότι δεν υπήρχε τίποτα που δεν θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε με τον Mike στη γωνία μας.

Μάικλ, το να σε συναντήσω ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ. Είσαι ο κόσμος μου. Είσαι τα πάντα για μένα. Όταν σε ένιωσα να παίρνεις την τελευταία σου ανάσα, η καρδιά μου έγινε χίλια κομμάτια. Αν είχα τη δύναμη να αλλάξω θέση μαζί σου, θα το έκανα στη στιγμή. Αλλά θα το πάρω μια μέρα τη φορά όπως μου έλεγες πάντα, και θα ζω κάθε μέρα προς τιμήν σου.

Μόλις πριν από μια εβδομάδα, ήμασταν στα πρώτα στάδια της δημιουργίας μιας οικογένειας και μοιραζόμασταν τακτικά τα αγαπημένα μας ονόματα για τα μελλοντικά μας παιδιά. Πάντα μου έλεγες ότι ένιωθες σαν να ήταν γραφτό να γίνεις μπαμπάς και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Θα ήσουν ο πιο τέλειος πατέρας του κόσμου. Αν ποτέ γίνω μπαμπάς, θα δώσω το όνομά σου στον γιο μου και ελπίζω ότι θα καταφέρω να τον μεγαλώσω για να γίνει τουλάχιστον ο μισός άντρας από εσένα.

Ήσουν το πιο γενναιόδωρο και δοτικό άτομο. Μου φέρνει ειρήνη να ξέρω ότι μέσω της επιθυμίας σας να είστε δωρητής, δώσατε το δώρο της ζωής σε τέσσερις διαφορετικές οικογένειες. Είμαστε 3 εβδομάδες μακριά από τα γενέθλιά σας και 4 μήνες πριν από την 1 χρόνο επέτειο γάμου μας, αλλά ξέρω ότι βρίσκεστε σε ένα καλύτερο μέρος και ότι ο παράδεισος έχει κερδίσει άλλον έναν άγγελο. Michael, σύμφωνα με τα λόγια της Shania Twain: Θα σε αγαπώ για πάντα», έγραψε ο σύζυγός του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις