Κυριακή, 7 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη σε ταβέρνα χωριού της Μαγνησίας με φίλους για θαλασσινά

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη σε ταβέρνα χωριού της Μαγνησίας με φίλους για θαλασσινά

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη βρέθηκαν στο Τρίκερι στη Μαγνησία και γευμάτισαν σε γνωστή ταβέρνα του χωριού Αγία Κυριακή. Απλός και φιλικός ο πρώην πρωθυπουργός.

 Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και βρέθηκαν στη Μαγνησία. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν, όπως και η σύζυγός του. Συνοδευόμενοι από φίλους, έκατσαν σε ταβέρνα, δίπλα στο κύμα και έδειχναν να το απολαμβάνουν.

Το ζευγάρι έφτασε το πρωί του Σαββάτου (06-07-2024) στο χωριό Τρίκερι. Έκαναν μία βόλτα, συνομίλησαν με πολίτες που τους αναγνώρισαν και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Αγία Κυριακή, όπου γευμάτισαν με θαλασσινά δίπλα στο κύμα, σε ταβέρνα της περιοχής.

Με χαλαρή διάθεση, ο πρώην πρωθυπουργός συζήτησε με πολίτες που τον πλησίαζαν για να χαιρετήσουν τόσο τον ίδιο, όσο και τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το ζευγάρι συνοδευόταν από φίλους και το απόγευμα αναχώρησαν όλοι μαζί για άγνωστο προορισμό. 

Ο Κώστας Καραμανλής είναι παντρεμένος με τη Νατάσσα Παζαΐτη από τις 19 Ιουλίου 1998 και από τον Ιούνιο του 2003 είναι πατέρας δύο δίδυμων παιδιών, του Αλέξανδρου και της Αλίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις