Κυριακή, 7 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Euro 2024: Ο Ερντογάν επισκέφτηκε τους ποδοσφαιριστές της Τουρκίας στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό τους

Euro 2024: Ο Ερντογάν επισκέφτηκε τους ποδοσφαιριστές της Τουρκίας στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό τους
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της Εθνικής Τουρκίας μετά τον αποκλεισμό της χώρας από τη συνέχεια του Euro 2024, με τον πρόεδρο της χώρας να μιλά με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μπορεί η Τουρκία να έμεινε εκτός Euro μετά την ήττα της από την Ολλανδία με 2-1 στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ωστόσο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας, προκειμένου να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας για την πορεία τους στην διοργάνωση.

Ο Τούρκος πρόεδρος θέλησε να μιλήσει με σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ έδωσε το χέρι του με τα μέλη της τούρκικης αποστολής που είχαν μια πετυχημένη πορεία στην διοργάνωση. Άλλωστε μετά από αρκετά χρόνια η Εθνική ομάδα της Τουρκίας κατάφερε να φτάσει μέχρι τη νοκ – άουτ φάση σε Euro.

Η Τουρκία ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Ολλανδία στα προημιτελικά του Euro 2024, με τη γειτονική χώρα να μένει εκτός συνέχειας, έχοντας καταφέρει να περάσει ως 2η από ένα όμιλο με Πορτογαλία, Γεωργία και Τσεχία, ενώ στη φάση των «16» κέρδισε 2-1 την Αυστρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις