Κυριακή, 7 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Κροατία – Ελλάδα: Kάλεσμα από την ΕΟΚ στον κόσμο να φορά «γαλανόλευκα» για τον τελικό του Προολυμπιακού

Κροατία – Ελλάδα: Kάλεσμα από την ΕΟΚ στον κόσμο να φορά «γαλανόλευκα» για τον τελικό του Προολυμπιακού
ΦΩΤΟ eurokinissi

H EOK με ανακοίνωση της κάλεσε τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση Κροατία – Ελλάδα να φορά «γαλανόλευκα» για το σπουδαίο παιχνίδι του Προολυμπιακού.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κροατία στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στο ΣΕΦ, με την «γαλανόλευκη» να θέλει να πάρει τη νίκη για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Όπως είναι λογικό το παιχνίδι στο ΣΕΦ είναι sold out, με την ΕΟΚ να βγάζει ανακοίνωση με τις οδηγίες προς τον κόσμο που θα βρεθεί στο Φαληρικό γήπεδο για να δει την αναμέτρηση.

Μάλιστα η ομοσπονδία επισημάνει στους θεατές να φορέσουν «γαλανόλευκα» και να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός. 

Η ανακοίνωση

Το Προολυμπιακό Τουρνουά φτάνει απόψε στο τέλος με το μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης:

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε (7/7, 21.00) την Κροατία για μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο! Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε τον Βασίλη Σπανούλη και τους παίκτες του «παίζοντας» δίπλα τους με τα ίδια γαλανόλευκα της ομάδας!

Υπενθυμίζουμε πως αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων της Εθνικής Ομάδας και των διοργανώσεων της ΕΟΚ είναι η ticketmaster και καμία άλλη πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων, με τις οποίες η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ουδεμία σχέση έχει και δεν ευθύνεται σε περίπτωση που δημιουργηθεί πρόβλημα κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους

Οι θύρες του σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας» θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος των ΑμεΑ φιλάθλων γίνεται από την θύρα 8.

Προτείνουμε στους φιλάθλους να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την δική τους διευκόλυνση. Υπάρχει διευρυμένο ωράριο ως τις 00.30 και αύξηση του αριθμού δρομολογίων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων ότι το πάρκινγκ του Σταδίου Καραϊσκάκη, χωρητικότητας 1000 θέσεων, θα είναι διαθέσιμο σήμερα και αύριο (6 και 7 Ιουλίου), χωρίς χρέωση, για τους θεατές που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν.

Η δυνατότητα χρήσης του πάρκινγκ μας παραχωρήθηκε από την ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε., την οποία ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. Η πρόσβαση στο πάρκινγκ θα γίνεται από τις οδούς Σοφιανοπούλου και Κατσουλάκου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις