Κυριακή, 7 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Πιερία: Πνίγηκε 54χρονος σε παραλία του Πλαταμώνα

Πιερία: Πνίγηκε 54χρονος σε παραλία του Πλαταμώνα

Τελευταία βουτιά για έναν 54χρονο στην Πιερία. Ο άτυχος άντρας πνίγηκε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρός, στην ακτή παραλίας του Πλαταμώνα.

Ένας 54χρονος αλλοδαπός πνίγηκε στη θάλασσα και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, χθες το απόγευμα (06-07-2024), από την παραλία του Πλαταμώνα, στην Πιερία. Άμεσα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της περιοχής.

Στον άνδρα αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου του 54χρονου. Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, η οποία αναμένεται να διενεργηθεί την Δευτέρα 8 Ιουλίου του 2024.

Είχε προηγηθεί ο θάνατος 78χρονου Έλληνα, από την παραλία Παλιουρίου του Δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Ο 78χρονος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας της Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια η σορός του, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις