Κυριακή, 7 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Παύλος και Μαρί Σαντάλ στο Πήλιο και την Τσαγκαράδα καλεσμένοι σε γάμο

Παύλος και Μαρί Σαντάλ στο Πήλιο και την Τσαγκαράδα καλεσμένοι σε γάμο

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ απόλαυσαν τις ομορφιές στο Πήλιο και την Τσαγακάραδα. Ήταν καλεσμένοι σε γάμο ζευγαριού και κέντρισαν τα βλέμματα.

Μεγεμένοι από τις ομορφιές του Πηλίου δείχνουν να είναι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ οι οποίοι βρέθηκαν στο βουνό των Κενταύρων για να παρευρεθούν σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού.

Ο λόγος για την Δάφνη και τον Αλέξανδρο, που παντρεύτηκαν στην Τσαγκαράδα. Η μητέρα του Αλέξανδρου είναι φίλη του ζευγαριού και ήταν έτσι αδύνατον να μην παρευρεθούν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ σε αυτόν τον γάμο.

Πρόκειται για τον γάμο του γιου της καλύτερης φίλης της Μαρί Σαντάλ. «Ο γιος της παλαιότερης και καλύτερής μου φίλης παντρεύεται στο Πήλιο», έγραψε στο Instagram αναρτώντας φωτογραφία.

Ο Παύλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα εικόνες από το Πήλιο που είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν. «Υπέροχο Σαββατοκύριακο. Τσαγκαράδα Πήλιο Αλέξανδρος και Δάφνη» έγραψε στην περιγραφή της δημοσίευσής του. Την Κυριακή, Μαρί Σαντάλ και Παύλος έκαναν τη βόλτα τους και φωτογραφήθηκαν στο άγαλμα του Λεωνίδα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Crown Prince (@pavlosgreece)

Η Τσαγκαράδα βρίσκεται στις ανατολικές πλαγιές του Πηλίου σε υψόμετρο 420 μέτρα ενώ απέχει περίπου 46 χλμ. Α. του Βόλου και 25 χλμ. ΝΑ. από τη Ζαγορά. Αποτελεί παραδοσιακό οικισμό και δημοφιλές τουριστικό θέρετρο με πολλές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Είναι κτισμένή σε περιοχή κατάφυτη από οξιές, καστανιές και διαθέτει πανοραμική θέα προς το Αιγαίο πέλαγος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie- Chantal G (@mariechantal22)

Το χωριό αποτελείται από τέσσερεις μικρότερους οικισμούς, οι οποίοι παίρνουν το όνομά τους από τις εκκλησίες που βρίσκονται στις κεντρικές πλατείες: Άγιοι Ταξιάρχες που είναι και ο παλαιότερος οικισμός, Αγία Παρασκευή και Άγιος Στέφανος, που βρίσκονται κατά μήκος του δημόσιου δρόμου, και Αγία Κυριακή, η οποία βρίσκεται χαμηλά στην πλαγιά του βουνού προς τη θάλασσα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις