Δευτέρα, 8 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 12χρονης Σαλάμ Αμπού Ατά – Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Άγιος Παντελεήμονας: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 12χρονης Σαλάμ Αμπού Ατά  – Τι αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στον Άγιο Παντελεήμονα μετά την εξαφάνιση ενός κοριτσιού από την Παλαιστίνη ηλικίας 12 ετών. Σχετική ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για την εξαφάνιση του ανήλικου από την Παλαιστίνη, Σαλάμ Αμπού Ατά το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι άμεσα προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Το απόγευμα της Κυριακής (07.07.2024) εξαφανίστηκε από την περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα η Αμπού Ατά (επ.) Σαλάμ (ον.) / Abu Atta (επ.) Salam (ον.), 12 ετών, με καταγωγή από την Παλαιστίνη και μιλάει αραβικά. 

Η Abu Atta (επ.) Salam (ον.), έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τα ρούχα που απεικονίζονται στην φωτογραφία, ένα σετ μαύρης φόρμας.

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις