Δευτέρα, 8 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κατερίνα Στεφανίδη οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κατερίνα Στεφανίδη οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν το μεγάλο φαβορί για να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, εφόσον η εθνική μπάσκετ κατάφερνε να πάρει το εισιτήριο για το Παρίσι.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θριάμβευσε στο προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ και ο Έλληνας σούπερ σταρ θα σηκώσει την ελληνική σημαία.

Στη βάρκα της Ελλάδας που θα εμφανιστεί πρώτη από όλες στο Σηκουάνα τη βραδιά (26η Ιουλίου) της τελετής έναρξης τη σημαία θα τη σηκώνουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Κατερίνα Στεφανίδη. Αμέσως μετά το τέλος της, ο Γιάννης θα φύγει οδικώς για το Λιλ (1,5 ώρα δρόμος) όπου διεξάγεται ο όμιλος της Εθνικής.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας και η κορυφαία αθλήτρια του επί κοντώ θα πάρουν τη σκυτάλη από τον Λευτέρη Πετρούνια και την Άννα Κορακάκη, οι οποίοι ήταν οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις