Δευτέρα, 8 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Κατερίνα Καραβάτου: Δεν ξέρω αν θα «ξαναφτιάξω τη ζωή μου», θα είμαι πάντα προσεκτική στο τι βγαίνει προς τα έξω

Κατερίνα Καραβάτου: Δεν ξέρω αν θα «ξαναφτιάξω τη ζωή μου», θα είμαι πάντα προσεκτική στο τι βγαίνει προς τα έξω
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Δεν ξέρω αν θα ξαναφτιάξω τη ζωή μου, αν θα είμαι στο μέλλον με κάποιον άνθρωπο», λέει η Κατερίνα Καραβάτου.

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή της με έναν σύντροφο.

Είσαι έτοιμη πια να μπει ένας νέος άνθρωπος στην προσωπική σου ζωή; Εκτός κι αν ήδη μπήκε, κι απλώς εμείς δεν το μάθαμε μέχρι τώρα…

Θα σου πω. Η Αέλια είναι πια 13 ετών, κι είναι ένα παιδί που έχει επαφή με το internet, που μπορεί να μας πει «α, έγραψαν αυτό για τον μπαμπά» ή «είπαν αυτό για την μαμά», και που με πολλές κουβέντες της έχουμε εξηγήσει πώς πρέπει να φιλτράρει ό,τι διαβάζει για τους γονείς της.

Αυτό για την Αέλια που μπαίνει πια στην εφηβεία, αλλά και για τον Αρίωνα μεγαλώνοντας, φαντάζομαι πως είναι μία ειδική συνθήκη, την οποία θέλω να σεβαστώ.

Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρω στο μέλλον, αν θα είμαι ξανά στο μέλλον με κάποιον άνθρωπο κι αν θα «ξαναφτιάξω τη ζωή μου», πάντως θα είμαι πάντα πολύ προσεκτική στο τι βγαίνει προς τα έξω.

Όχι γιατί δεν σέβομαι τις επιλογές μου, όχι επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη σε αυτές, αλλά κυρίως γιατί έχω πάντα ως γνώμονά μου τα παιδιά μου. Οπότε θα πρέπει πρώτα να γίνει μια διαδικασία που να αφορά σε αυτά, και έπειτα όλα τα υπόλοιπα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις