Δευτέρα, 8 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Την βαριέται και του λείπουν οι φίλοι του που δεν βλέπει ποτέ

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Την βαριέται και του λείπουν οι φίλοι του που δεν βλέπει ποτέ
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Φουντώνουν οι φήμες για σύννεφα στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, με τους καλοθελητές να λένε ότι το ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να βαριέται και να νοσταλγεί την πατρίδα του αλλά και τους φίλους του που δεν βλέπει πια επειδή δεν τους αρέσει η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ την οποία θεωρούν «δύσκολη». 

«Ο Χάρι βαριέται όλο και περισσότερο και κοιτάζει πίσω στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου εξακολουθούν να ζουν οι περισσότεροι φίλοι του από το στρατό και το σχολείο και τους οποίους δεν βλέπει ποτέ γιατί δεν θα τον επισκεφτούν στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή βρίσκουν τη Μέγκαν δύσκολη», είπε ο βασιλικός ειδικός Τομ Κουίν στην The Mirror.

Ο Χάρι ζει στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, με τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι, 5 ετών, και την πριγκίπισσα Λίμπετ, 3 ετών.

Ένας από τους μακροχρόνιους φίλους του πρίγκιπα Χάρι, ο Hugh Grosvenor, ο οποίος είναι νονός του Άρτσι, παντρεύτηκε στην Αγγλία τον περασμένο μήνα, αλλά ο Χάρι και η Μέγκαν δεν πήγαν στον γάμο, αντίθετα με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που βρέθηκε στο πλευρό του γαμπρού. 

Τότε ο βασιλικός εμπειρογνώμονας ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι δεν πήγε στον γάμο για να μην ενοχλήσουν όσους θα βρίσκονται στην δεξίωση.

Η τελευταία φορά που ο Χάρι βρέθηκε στην Αγγλία ήταν τον Μάιο για τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus.

Εκείνη την εποχή, ο Κουίν είπε στη Mirror ότι ο Χάρι δεν σχεδίαζε να δει τους φίλους του επειδή «είναι μέρος του παλιού κόσμου προ- Μέγκαν που ο Χάρι μισεί να επισκέπτεται».

Ο βασιλικός ειδικός ισχυρίστηκε επίσης ότι οι φίλοι του Χάρι αισθάνονται «προδομένοι» επειδή έγραψε για τη στρατιωτική του θητεία «με τόσο μη στρατιωτικό τρόπο» στην αυτοβιογραφία του «Spare».

Επιπλέον, είπε ότι οι φίλοι του Χάρι «δεν συμπαθούν τη Μέγκαν» και την κατηγορούν ότι μεταμόρφωσε τον φίλο τους.

«Η αλήθεια είναι ότι ο Χάρι έχει επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του με έναν τρόπο που απλά δεν λειτουργεί για την οικογένειά του ή για τους φίλους του από το παρελθόν, όταν ήταν ένας πολύ διαφορετικός χαρακτήρας», πρόσθεσε ο συγγραφέας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις