Δευτέρα, 8 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ – Α/Κ Οινοφύτων

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ – Α/Κ Οινοφύτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νέας Οδού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται από τη Νέα Οδό, από σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 19:00 έως και το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 07:00, από το 54,6ο χλμ. έως το 62,9ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία θα ισχύσει αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ). Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των εργασιών ο Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ) Οινοφύτων στην ίδια κατεύθυνση κυκλοφορίας, θα παραμείνει κλειστός. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εξέλθουν από τον Α/Κ Οινοφύτων θα εξέρχονται από τον Α/Κ Μαλακάσας, ενώ όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Οινοφύτων, θα εισέρχονται από την είσοδο του Ημικόμβου (Η/Κ) Σχηματαρίου.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών ο χώρος στάθμευσης στο 59,4 ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, θα κλείνει προσωρινά.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 07:00 της επόμενης ημέρας.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι  τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Χρηστικά Τελευταίες ειδήσεις