Δευτέρα, 8 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Πληροφορία για βόμβα σε βαλίτσα – Ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες

Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Πληροφορία για βόμβα σε βαλίτσα – Ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες

Για ώρες περίμεναν επιβάτες από την Στουτγκάρδη τις αποσκευές του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», αφού η αστυνομία είχε ενημέρωση για ύπαρξη βόμβας μέσα σε μια από τις βαλίτσες των επιβατών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα έγιναν το βράδυ της 7ης Ιουλίου. Η πτήση από την Στουτγκάρδη για Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε στην ώρα του, λίγο μετά τις 22.30, στο αεροδρόμιο Μακεδονία και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν.

Ωστόσο, δεν τους παρέδιδαν τις αποσκευές τους, για περισσότερο από 2,5 ώρες, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Ύστερα από ώρες, η αεροπορική εταιρεία ενημέρωσε ότι δεν ευθύνεται η ίδια.

Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν ότι στις αστυνομικές αρχές έφτασε η πληροφορία για ενδεχόμενη ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε κάποια από τις βαλίτσες, η οποία, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε. Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, έγινε ενδελεχής έλεγχος σε όλες τις αποσκευές, χωρίς ευτυχώς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο.

Τελικά, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, παραδόθηκαν στους περισσότερους επιβάτες οι αποσκευές τους και αποχώρησαν από το αεροδρόμιο, ενώ οι υπόλοιπες θα παραδοθούν σήμερα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις