Δευτέρα, 8 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ηλεία: «Συνεχείς οι καβγάδες λόγω αρρωστημένης ζήλειας» λένε μαρτυρίες για την 57χρονη που την έριξε ο πρώην σύντροφός της από το μπαλκόνι

Ηλεία: «Συνεχείς οι καβγάδες λόγω αρρωστημένης ζήλειας» λένε μαρτυρίες για την 57χρονη που την έριξε ο πρώην σύντροφός της από το μπαλκόνι
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου

Συνεχείς ήταν οι τσακωμοί του ζευγαριού στο Κάτω Σαμικό Ηλείας όπου χθες το απόγευμα (Κυριακή 7.7.2024) ο 59χρονος έσπρωξε την πρώην σύντροφό του από το μπαλκόνι ύψους τριών μέτρων, με αποτέλεσμα εκείνη να βρεθεί στο κενό και να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν το ζευγάρι που φέρεται να είναι διάσταση το τελευταίο διάστημα, καβγάδισε για ακόμα μία φορά.

Οι δυο τους τσακώθηκαν άσχημα και ο άνδρας έσπρωξε την γυναίκα με την καρέκλα που καθόταν στο μπαλκόνι. Τότε το κάγκελο του μπαλκονιού υποχώρησε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί. Η 57χρονη με καταγωγή από την Αυστρία, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου και έπειτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, η γυναίκα πριν από περίπου δέκα χρόνια αποφάσισε να αφήσει την Αυστρία και εγκαταστάθηκε μόνιμα στο χωριό Κάτω Σαμικό της Ηλείας. Από την πλευρά του ο 59χρονος, ο οποίος κατάγεται από το συγκεκριμένο χωριό, επέστρεψε στα μέρη του από την Αυστραλία.

Οι δυο τους σύναψαν σχέση, έμεναν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο όπως λένε στο newsit.gr κάτοικοι της περιοχής οι τσακωμοί και οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν ένα συχνό φαινόμενο εξαιτίας της αρρωστημένης ζήλειας.

Από την πτώση της γυναίκας χτυπήθηκε σοβαρά στον αυχένα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Ο 59χρονος συνελήφθη, καθώς φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Γραφείο Αντιμετώπισης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας στον Πύργο, ενώ κινητοποιήθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Κρεστένων. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στην εισαγγελία Ηλείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις