Δευτέρα, 8 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για τον Μπραντ Πιτ και την σύντροφό του Ινές Ντε Ραμόν στο βρετανικό Grand Prix

Bridger / Splash News
Bridger / Splash News

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν ο ηθοποιός Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του Ινές Ντε Ραμόν.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ και η Ινές Ντε Ραμόν εντοπίστηκαν από παπαράτσι την Κυριακή (07.07.2024), στο βρετανικό Grand Prix και έδειχναν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν επίσημες φωτογραφίες του ζευγαριού που είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο.

Ο 60χρονος ηθοποιός φορούσε ένα κίτρινο τζάκετ, λευκό t-shirt, κίτρινο παντελόνι και καπέλο ενώ η 34χρονη Ινές Ντε Ραμόν επέλεξε ένα μακρυμάνικο παστέλ γαλάζιο φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρα μποτάκια.

Bridger / Splash News

Bridger / Splash News

Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2022, όταν πήγαν σε μια συναυλία του Μπόνο στο Λος Άντζελες.

Φαίνεται πως η τεταμένη σχέση του Πιτ με τα παιδιά του μετά τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει πιο δυνατή τη σχέση του με τη νέα του σύντροφο. 

Τον Φεβρουάριο, πηγές μιλώντας στο περιοδικό People, δήλωσαν ότι το ζευγάρι ζει μαζί και ότι μάλιστα ότι η Ντε Ραμόν να έχει μετακομίσει στο σπίτι του Πιτ.

«Είναι αρκετά πρόσφατο», πρόσθεσε η πηγή κοντά στην ντε Ραμόν. «Τα πηγαίνουν πολύ καλά και η Ινές είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ».

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Μπραντ Πιτ με την Ines de Ramon στον αγώνα, τον οποίο κέρδισε ο οδηγός της Mercedes Lewis Hamilton, ήρθε αφότου η Formula 1 και η Apple Original Films ανακοίνωσαν τον τίτλο της επερχόμενης ταινίας του ηθοποιού «F1» με το τρέιλερ να είναι θεαματικό. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις