Δευτέρα, 8 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Τραγωδία στην Αίγυπτο με τρεις νεκρούς: Γυρνούσαν με αυτοκίνητο από γάμο και έπεσαν στο Νείλο

Τραγωδία στην Αίγυπτο με τρεις νεκρούς: Γυρνούσαν με αυτοκίνητο από γάμο και έπεσαν στο Νείλο
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τρία άτομα που γιόρταζαν μαζί με άλλους σε ένα γαμήλιο πάρτι στο Κάιρο της Αιγύπτου, δεν επέστρεψαν ποτέ στο σπίτι τους, αφού στον δρόμο της επιστροφής το αυτοκίνητό τους «βούτηξε» στο Νείλο.

Τρεις από τους έξι επιβάτες του μοιραίου οχήματος, το οποίο έπεσε στον Νείλο σκοτώθηκαν, ενώ οι άλλοι δύο διασώθηκαν, με τις έρευνες να συνεχίζονται σήμερα (07.07.2024) για τον εντοπισμό ενός έκτου, όπως μετέδωσε ένα κρατικό μέσο ενημέρωσης της Αιγύπτου.

Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν η αδελφή της νύφης, ο γαμπρός της νύφης και άλλοι τέσσερις επιβάτες «συγκρούστηκε με μεταλλικό κιγκλίδωμα (μιας γέφυρας) και έπεσε» από έναν αυτοκινητόδρομο χθες Κυριακή, στο νότιο τμήμα της πρωτεύουσας, όπως έγραψε η εφημερίδα Al-Akhbar Al-Youm.

Οι διασώστες που έσπευσαν ανέσυραν τα πτώματα της αδελφής της νύφης και άλλους δύο επιβάτες. Δύο ακόμη επιβαίνοντες διασώθηκαν, μεταξύ αυτών ο γαμπρός της νύφης, που οδηγούσε και «μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση».

Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στον τοπικό Τύπο επιβεβαίωσαν πως ο οδηγός οδηγούσε απρόσεκτα στη γέφυρα, προτού χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις