Δευτέρα, 8 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Η Κόρτνεϊ Κοξ μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς της – Βγήκε από καταψύκτη με μπικίνι

Η Κόρτνεϊ Κοξ μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς της – Βγήκε από καταψύκτη με μπικίνι
Φωτογραφία: Reuters

Η Κόρτνεϊ Κοξ σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, αποκάλυψε τα μυστικά της απίστευτης σιλουέτας της, καθώς παρουσίασε τις μάλλον…  ακραίες μεθόδους αντιγήρανσης – όπως η παραμονή στην κατάψυξη.

Η Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία έκλεισε τα 60 τον περασμένο Ιούνιο, στο βίντεο που μοιράστηκε την Κυριακή (07.07.2024)  με τους followers της, μιλάει  για το πώς αισθάνεται για την ηλικία-ορόσημο.

«Λοιπόν, μόλις είχα γενέθλια. Δεν μου αρέσει ο αριθμός, αλλά. Κοιτάξτε, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Απλά πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς», λέει η λαοφιλής ηθοποιός, που λατρεύτηκε ως «Μόνικα» στη θρυλική σειρά «Friends».

Στη συνέχεια, η ίδια φαίνεται να εκτελεί μια σειρά από ασκήσεις, όπως chin-ups και chest flies.

Στο αποκορύφωμα του κλιπ, η Courteney βγήκε από έναν μικροσκοπικό καταψύκτη φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, μια μάσκα προσώπου και ένα καπέλο με κόκκινο φως HigherDOSE, το οποίο θεωρείται ότι διεγείρει τους θύλακες των τριχών.

Κοίταξε την κάμερα και αστειεύτηκε: «Τι; Είναι κρυοθεραπεία».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές της Κοξ έμειναν με το στόμα ανοιχτό με το αποτέλεσμα και την «έλουσαν» με σχόλια όπως: «Είσαι η ηρωίδα μου! Αυτά τα pull ups όμως;!’; ‘Είσαι πολύ σέξι…» ή «Πω πω, χρόνια πολλά, ξέχνα τον αριθμό και συνέχισε να ζεις την καλύτερη ζωή σου».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε «Είναι απλά ένας αριθμός, είσαι σε πολύ καλή φόρμα!», και κάποιος άλλος «Είσαι πάντα τόσο όμορφη και αστεία».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις