Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

Θανάσης Βέγγος: Τι απέγινε η σορός του – Ο αδελφικός φίλος του, Γιώργος Σταυρόπουλος, αποκαλύπτει πως αποτεφρώθηκε

Θανάσης Βέγγος: Τι απέγινε η σορός του – Ο αδελφικός φίλος του, Γιώργος Σταυρόπουλος, αποκαλύπτει πως αποτεφρώθηκε

Φως στο μυστήριο με τη σορό του αείμνηστου ηθοποιού Θανάση Βέγγου έριξε ο ηθοποιός και αδελφικός φίλος του, Γιώργος Σταυρόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί ότι η σορός του Θανάση Βέγγου αποτεφρώθηκε.

Πέρασαν 13 χρόνια από τη μέρα που ο ηθοποιός Θανάσης Βέγγος έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στους αγαπημένους του ανθρώπους και όλους εμάς που τον γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες του. 

Η μεγάλη μορφή του ελληνικού κινηματογράφου ξεψύχησε στις 3 Μαΐου του 2011 σε ηλικία 84 ετών. Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ωστόσο μετά το τέλος του προσκυνήματος η σορός έφυγε με τη νεκροφόρα προς άγνωστη κατεύθυνση. Όλα αυτά τα χρόνια όλοι μιλούσαν για διάφορους τόπους που είχε εκφράσει ο ίδιος πως θέλει να ταφεί, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός Γιώργος Σταυρόπουλος, που βρισκόταν μαζί του μέχρι την τελευταία στιγμή αποκάλυψε για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια τι απέγινε. 

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε πως ο «καλός μας άνθρωπος» δεν ετάφη ποτέ, αλλά αποτεφρώθηκε.

«Είναι ένα μεγάλο μυστικό το οποίο γνωρίζουμε μόνο εγώ και η οικογένειά του. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποκαλύψω αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο ηθοποιός Γιώργος Σταυρόπουλος.

Όταν ο δημοσιογράφος του μίλησε για αποτέφρωση η απάντηση του ηθοποιού ήταν: «Συ είπας» και έκανε γνωστό πως αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου. 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πού έριξαν την τέφρα του, ο Γιώργος Σταυρόπουλος απάντησε: «Την έχουν τα παιδιά του στο σπίτι».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις