Σάββατο, 27 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Κρήτη: Απάτη στα Χανιά με 52χρονη γυναίκα να διαπιστώνει πως έκαναν φτερά 3.000 ευρώ από τραπεζικό της λογαριασμό

Κρήτη: Απάτη στα Χανιά με 52χρονη γυναίκα να διαπιστώνει πως έκαναν φτερά 3.000 ευρώ από τραπεζικό της λογαριασμό
ΦΩΤΟ istock

Η μία απάτη συνεχίζεται να διαδέχεται την άλλη. Η Κρήτη και τα Χανιά, δεν αποτελούν εξαίρεση. 52χρονη γυναίκα διαπίστωσε πως άδειασε τραπεζικός της λογαριασμός, όταν πήγε να κάνει ανάληψη.

Η απάτη διαπιστώθηκε από την 52χρονη γυναίκας στα Χανιά, όταν ήδη είχε ολοκληρωθεί. Ο δράστης κατάφερε να μεταφέρει 3.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό της, χωρίς το θύμα να καταλάβει το παραμικρό. Οι αστυνομικοί στην Κρήτη, διαπιστώνουν πως τα χτυπήματα το καλοκαίρι, παρουσιάζουν αυξητική τάση. Με τους επιτήδειους να βάζουν στο στόχαστρο ηλικιωμένους και όχι μόνο. Σε όλες τις περιπτώσεις προσπαθούν να αιφνιδιάσουν και να ολοκληρώσουν το χτύπημα, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα ήρθαν στο φως χθες (08-07-2024) όταν μία 52χρονη γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα Χανίων και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απάτης.

Όπως ανέφερε στις αρχές, την περασμένη Παρασκευή 3 Ιουλίου δέχθηκε ένα τηλέφωνο από έναν άνδρα που της παρουσιάστηκε ως βοηθός του λογιστή της. Εκείνος την έπεισε ότι δικαιούται ένα επίδομα και της είπε να προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις μέσω e-banking προκειμένου να το λάβει.

Χωρίς να το καταλάβει όμως, έδωσε τον πλήρη έλεγχο στον δήθεν λογιστή ο οποίος της αφαίρεσε 3.000 ευρώ που είχε στον λογαριασμό της. Η 52χρονη αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα έλειπαν όταν πήγε σε ΑΤΜ για να κάνει ανάληψη και προχώρησε στην καταγγελία. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις