Κυριακή, 21 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Η Σάρον Στόουν έμεινε «ταπί»: Έχασε 18 εκατ. δολάρια μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Η Σάρον Στόουν έμεινε «ταπί»: Έχασε 18 εκατ. δολάρια μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έπαθε εγκεφαλικό το 2001 αναφέρθηκε η Σάρον Στόουν. Δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έμεινε χωρίς χρήματα.

Η Σάρον Στόουν σε συνέντευξη της «Hollywood Reporter» αποκάλυψε ότι έχασε 18 εκατ. δολάρια σε αποταμιεύσεις μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο της προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία για εννέα ημέρες.

Όπως ανέφερε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να την εκμεταλλευτούν όταν ανάρρωνε την ώρα που το Χόλιγουντ της είχε γυρίσει την πλάτη.

«Είχα αποταμιεύσει 18 εκατ. δολάρια, αλλά όταν είδα τον τραπεζικό μου λογαριασμό είχαν χαθεί όλα. Το ψυγείο μου, το τηλέφωνό μου, τα πάντα, ήταν σε ονόματα άλλων ανθρώπων. Δεν είχα καθόλου χρήματα», δήλωσε η Στόουν.

Σύμφωνα με την ηθοποιό η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί και με τη ζωγραφική, η περιπέτεια που πέρασε στάθηκε η αφορμή να αλλάξει 100% τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλός της και τον τρόπο που σκέφτεται. «Ένας βουδιστής μοναχός μου είπε ότι μετενσαρκώθηκα στο ίδιο σώμα. Είχα μια εμπειρία θανάτου και μετά με έφεραν πίσω. Όλα άλλαξαν. Η αίσθηση της όσφρησης, η όρασή μου, η αφή μου. Δεν μπορούσα να διαβάσω για μερικά χρόνια. Πολλοί άνθρωποι νόμιζαν ότι θα πέθαινα».

Στη συνέχεια εξήγησε πως κατάφερε να προχωρήσει μετά τα όλα όσα συνέβησαν στη ζωή της.. .«Αποφάσισα να μην κολλήσω στο ότι είμαι άρρωστη ή σε οποιαδήποτε πικρία ή θυμό. Αν δαγκώσεις τον σπόρο της πικρίας, δεν σε αφήνει ποτέ. Αλλά αν κρατάς την πίστη, ακόμα κι αν αυτή η πίστη έχει το μέγεθος ενός σπόρου μουστάρδας, θα επιβιώσεις. Έτσι, ζω για τη χαρά τώρα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις