Παρασκευή, 16 Αυγ.
34oC Αθήνα

H Julia Fox αποκάλυψε ότι είναι λεσβία με ένα βίντεο στο TikTok: «Συγγνώμη αγόρια»

H Julia Fox αποκάλυψε ότι είναι λεσβία με ένα βίντεο στο TikTok: «Συγγνώμη αγόρια»

Η ηθοποιός Julia Fox που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην ταινία «Uncut Gems» αλλά και την σχέση της με τον Kanye West αποκάλυψε με ένα βίντεο στο TikTok ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Με αφορμή ένα βίντεο χρήστη του TikTok η εκκεντρική ηθοποιός έσπευσε να αποκαλύψει τον σεξουαλικό της προσανατολισμό, λέγοντας πως είναι ομοφυλόφιλη και ζητώντας… συγγνώμη από τα αγόρια. 

Η ίδια σχολίασε με τον δικό της τρόπο το βίντεο μιας γυναίκας στο TikTok όπου έλεγε: «Μου αρέσει όταν βλέπω μια λεσβία με το αγόρι της. Είναι σαν: Ωωωω, τον μισείς αυτόν τον άντρα. Τον μισείς κυριολεκτικά».

Η ηθοποιός έδωσε τη δική της απάντηση: «Έεεε, αυτή ήμουν εγώ. Ήμουν εκείνη η λεσβία. Συγγνώμη αγόρια. Δεν θα ξανασυμβεί».

Η Fox ήταν παντρεμένη με τον Peter Artemiev από το 2018 έως το 2020 και έχουν αποκτήσει έναν γιο. Στο παρελθόν είχε μιλήσει για το γεγονός ότι την ελκύουν και οι γυναίκες.

 

@juliafox #stitch with @emgracedawg pt.2 ♬ original sound – Julia fox

Μετά τον χωρισμό της η Fox έβγαινε για σύντομο χρονικό διάστημα με τον εκκεντρικό Kanye West, ενώ είχε παραδεχτεί πως οι δυο τους δεν είχαν ποτέ σεξουαλικές επαφές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις