Τρίτη, 16 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Όλη η Βρετανία ψάχνει αυτόν τον άνδρα – Άγρια δολοφονημένες η σύζυγος και οι κόρες του σχολιαστή αγώνων John Hunt του BBC

Όλη η Βρετανία ψάχνει αυτόν τον άνδρα – Άγρια δολοφονημένες η σύζυγος και οι κόρες του σχολιαστή αγώνων John Hunt του BBC
Ο 26χρονος βασικός ύποπτος Kyle Clifford

Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση της τριπλής δολοφονίας στη Βρετανία, με θύματα τρεις γυναίκες και ύποπτο έναν 26χρονο, ο οποίος φέρεται να τις σκότωσε με βαλλίστρα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τα τρία θύματα της δολοφονίας στη Βρετανία είναι η σύζυγος και οι δύο κόρες του διάσημου σχολιαστή αγώνων του BBC Five Live, John Hunt, σύμφωνα με την Dailymail

Το σκηνικό της φρίκης αντίκρυσε ο ίδιος ο σχολιαστής, επιστρέφοντας στο σπίτι του, με τη σύζυγο και τις δύο κόρες του να είναι σοβαρά τραυματισμένες. Λίγο αργότερα πέθαναν παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 26χρονου Kyle Clifford από την περιοχή του Enfield, που θεωρείται βασικός ύποπτος για την τριπλή δολοφονία μέσα στο σπίτι. 

 

Παράλληλα προειδοποιεί τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς μαζί του φέρει μια βαλλίστρα και είναι πολύ επικίνδυνος.

Ο Ρομπ Χολ, ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας, έκανε λόγο για ένα απίστευτα δύσκολο περιστατικό:

«Δεδομένης της σοβαρής φύσης του περιστατικού, θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει πού βρίσκεται να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία. Εάν τον είδατε, παρακαλείστε να μην τον πλησιάσετε και να καλέσετε αμέσως το 100. Μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις