Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Αυτή είναι η «Formula 1 των Κυκλάδων» για να φτάσετε στα νησιά του Αιγαίου σε χρόνο ρεκόρ

Αυτή είναι η «Formula 1 των Κυκλάδων» για να φτάσετε στα νησιά του Αιγαίου σε χρόνο ρεκόρ

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και το μυαλό όλων είναι στις διακοπές. Λόγω της θερινής ραστώνης και του υδράργυρου που έχει σκαρφαλώσει στα ύψη, έχουμε μεταφερθεί νοερά στα νησιά του Αιγαίου. 

Κι αυτό το καλοκαίρι, την τιμητική τους έχουν οι Κυκλάδες με σήμα κατατεθέν τα σπίτια με το λευκό χρώμα στους τοίχους τους και τα μπλε παράθυρα, παραπέμποντας συνειρμικά στον ουρανό και στην απέραντη γαλάζια θάλασσα. «Θεέ μου, πόσο μπλε ξοδεύεις για να μη σε βλέπουμε…» είχε γράψει ο Νομπελίστας ποιητής, Οδυσσέας Ελύτης, και είχε απόλυτο δίκιο, αφού το συγκεκριμένο χρώμα επιδρά θετικά και στην ψυχολογία μας, προσφέροντας ηρεμία και γαλήνη.

Η πρώτη σκέψη, άλλωστε, που κατακλύζει το μυαλό μας, μόλις πατήσουμε το πόδι μας στο λιμάνι του Πειραιά είναι πότε θα φτάσουμε στον αγαπημένο μας νησί, για να βουτήξουμε στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου.

Το ταξίδι σας, όμως, μπορεί να γίνει πιο εύκολο και γρήγορο με  «Formula 1 των Κυκλάδων», όπως αποκαλούν οι νησιώτες το WORLDCHAMPION JET της SEAJETS. Το περίφημο ταχύπλοο αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 50 κόμβων (92 χιλιόμετρα ανά ώρα), αφού έχει εξοπλιστεί με δύο πανίσχυρες τουρμπίνες αεροπορικού τύπου, που η συνολική ισχύς τους ξεπερνά τους 50.000 ίππους. Ναι, σωστά διαβάσατε!

Εξάλλου, το βραβευμένο και ως πλοίο της χρονιάς έχει κερδίσει επάξια μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για την απαράμιλλη ταχύτητα του σε παγκόσμιο επίπεδο, ούτως ώστε να φθάσετε στον προορισμό σας σε χρόνο ρεκόρ.

Χάρη στον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου, οι ταξιδιώτες μπορούν, επίσης, να απολαύσουν μοναδική άνεση και πολυτέλεια. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, WORLDCHAMPION JET διαθέτει, επίσης, και πρωτοποριακό design, δίνοντας την εντύπωση ότι βρίσκεστε σε πραγματικό pit stop.

Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου δεσπόζει ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, συνοδεύοντας το ταχύπλοο στα ταξίδια του, που έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έτσι, οι ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να βγάλουν φωτογραφίες με μία γνήσια Minardi που οδηγούσε την περίοδο 2003 -2004 ο Jos Verstappen.

Για να είσαι, λοιπόν, και εσύ jet, δεν έχει παρά να ταξιδέψεις με την SEAJETS!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, WORLDCHAMPION JET σας ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά προς:

Σύρο σε 2.00’

Mύκονο σε 2.35’

Νάξο σε 3.20’

Ίο σε 4.00’ 

Σαντορίνη σε 4.50’

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

www.seajets.com

210 710 7 710 και στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις