Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ψυχικό: Στον ανακριτή ο 44χρονος για την εκτέλεση του τοπογράφου της Μυκόνου – Αρνείται εμπλοκή του

Ψυχικό: Στον ανακριτή ο 44χρονος για την εκτέλεση του τοπογράφου της Μυκόνου – Αρνείται εμπλοκή του

Στα δικαστήρια έφτασε στις 10 το πρωί της Πέμπτης (11.07.24) ο 44χρονος που κατηγορείται για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου της Μυκόνου στο Ψυχικό.

Ο 44χρονος θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για την εκτέλεση του μηχανικού στο Ψυχικό, η οποία προκάλεσε μάλιστα την παρέμβαση εισαγγελέα, ζητώντας έρευνα για τη «μαφία της Μυκόνου».

Ο 44χρονος ως τώρα κρατούσε το στόμα του κλειστό, αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση του εγκλήματος στο Ψυχικό.

Πάντως, τόσο τα κινητά τηλέφωνα του θύματος όσο και του 44χρονου, τα οποία και βρίσκονται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, αναμένεται να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών εκτιμά πως το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 54χρονου τοπογράφου στοίχισε ακόμα και 100.000 ευρώ.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως το πιθανότερο κίνητρο πίσω από τη δολοφονία, ήταν η διαμάχη που είχε με επιχειρηματία για εκτάσεις – φιλέτα σε περιοχές της Μυκόνου.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις