Σάββατο, 20 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Euroleague: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αγωνίζεται οριστικά στο Βελιγράδι και τη σεζόν 2024-25

Euroleague: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αγωνίζεται οριστικά στο Βελιγράδι και τη σεζόν 2024-25
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στο Βελιγράδι θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους αγώνες της Euroleague, όπως έκανε κι επίσημα γνωστό η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Ευρώπης.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει “ξενιτευτεί” από το Ισραήλ, εξαιτίας του πολέμου με την Παλαιστίνη και έκανε έδρα της πέρυσι τα γήπεδα της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, κάτι που θα συνεχίσει να συμβαίνει και τη σεζόν 2024-25 για τους αγώνες της Euroleague.

Η ενημέρωση από τη Euroleague

“Η Euroleague Basketball ενέκρινε τους εναλλακτικούς χώρους όπου οι ισραηλινές ομάδες θα μπορούν να παίζουν τους εντός έδρας αγώνες τους το 2024-25, εάν η αδυναμία φιλοξενίας αγώνων στο Ισραήλ λόγω της τρέχουσας κατάστασης συνεχιστεί.

Η Maccabi Playtika Tel Aviv πρότεινε να φιλοξενήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της στο Aleksandar Nikolic Hall στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, ενώ η Hapoel Bank Yahav Jerusalem και η Hapoel Shlomo Tel Aviv πρότειναν να παίξουν τους εντός έδρας αγώνες τους στο Samokov Arena στο Σάμοκοβ της Βουλγαρίας.

Οι ισραηλινές ομάδες έπαιξαν τους εντός έδρας αγώνες τους την περασμένη σεζόν σε εναλλακτικούς χώρους, λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια που προέρχονται από τη συνεχιζόμενη ένοπλη σύγκρουση στην περιοχή, με στόχο πάντα να επιτευχθεί η ασφάλεια και η ευημερία των παικτών, του προσωπικού και των φιλάθλων.

Η Euroleague Basketball θα συνεχίσει να παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης, παραμένοντας σε επαφή με όλα τις εμπλεκόμενες πλευρές και θα ανακοινώσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις σχετικά με τις παραπάνω αποφάσεις σε περίπτωση που η κατάσταση στην περιοχή επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις