Τρίτη, 16 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Βρετανία: Το τελευταίο μήνυμα της Louise Hunt πριν πέσει νεκρή από τη βαλλίστρα του πρώην της

Βρετανία: Το τελευταίο μήνυμα της Louise Hunt πριν πέσει νεκρή από τη βαλλίστρα του πρώην της
Facebook

Το κίνητρο του δράστη Kyle Clifford που φέρεται να σκότωσε με βαλλίστρα τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt, μέσα στο σπίτι τους στη Μεγάλη Βρετανία, αναζητά η αστυνομία.

Ο δολοφόνος με την βαλλίστρα στη Βρετανία είχε σχέση με την μία κόρη του αθλητικού σχολιαστή, την 25χρονη Louise Hunt, με την οποία είχαν χωρίσει πρόσφατα. 

Λίγες ημέρες πριν από το φονικό, η 25χρονη φέρεται να είχε έναν περιπετειώδη χωρισμό με τον 26χρονο δράστη και πρώην στρατιωτικό. 

Μάλιστα είχε αναρτήσει μήνυμα στο Χ επαινώντας «τις γυναίκες που φεύγουν» από μια σχέση για τη «δύναμή» τους.

Αναστατωμένη η 25χρονη μετά τον χωρισμό – Ανήσυχη και η μαμά της 

Η 25χρονη Louise Hunt, κόρη του αθλητικού σχολιαστή του BBC John Hunt, έπεσε νεκρή μαζί με τη μητέρα της Carol, 61 ετών, και την αδελφή της Hannah, 28 ετών, στο σπίτι τους στο Bushey, Hertfordshire, το βράδυ της Τρίτης.

Ο ύποπτος Kyle Clifford, 26 ετών, ο οποίος φέρεται να χώρισε από τη Louise την περασμένη εβδομάδα, βρέθηκε κρυμμένος και τραυματισμένος σε ένα νεκροταφείο στο Enfield το απόγευμα της Τετάρτης, αφού φαίνεται να αυτοπυροβολήθηκε με το τόξο και νοσηλεύεται.

Η Louise φέρεται να είχε στεναχωρηθεί τόσο πολύ από τον χωρισμό τους, ώστε να τρακάρει το αυτοκίνητό της σε έναν ξύλινο στύλο πριν από λίγες ημέρες.

Η 25χρονη αναδημοσίευσε το τελευταίο της tweet στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X στις 3 Ιουλίου, το οποίο έγραφε μεταξύ άλλων: «Θαυμάζω τις γυναίκες που φεύγουν… Χρειάζεται πολλή αυτοαγάπη για να διαλέξεις τον εαυτό σου».

Ένας γείτονας δήλωσε ότι η Louise ήταν αναστατωμένη μετά τον χωρισμό της με τον φίλο της, με αποτέλεσμα να τρακάρει το αυτοκίνητό της. 

Είπε: «Η Louise ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι. Είχε μια επιχείρηση περιποίησης σκύλων».

«Άκουσα ότι χώρισε από το φίλο της την περασμένη εβδομάδα και ήταν πολύ αναστατωμένη γι’ αυτό. Τόσο πολύ που επέστρεφε στο σπίτι της κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα και έπεσε πάνω σε έναν ξύλινο στύλο όχι μακριά από το σπίτι».

Η Carol, η μητέρα της, είχε είπε στους φίλους της στο τοπικό γυμναστήριο ότι η μικρότερη κόρη της είχε έναν «άσχημο χωρισμό» με το φίλο της.

Ένας φίλος είπε: «Είπε ότι ο χωρισμός της κόρης της με τον φίλο της ήταν άσχημος. Η Carol δεν μπήκε σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά φαινόταν ότι ανησυχούσε».

Πληροφορίες από Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις