Κυριακή, 18 Αυγ.
30oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ατομικό για Ιωαννίδη στην προπόνηση της Πέμπτης

Παναθηναϊκός: Ατομικό για Ιωαννίδη στην προπόνηση της Πέμπτης

Ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (11/07/24), με το «τριφύλλι» να προετοιμάζεται για το φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, με τον Φώτη Ιωαννίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας την Πέμπτη (11/07/24).

Οι ποδοσφαιριστές του Ντιέγκο Αλόνσο ακολούθησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης, με τον ίδιο να δίνει βάρος στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα, λίγα 24ωρα πριν από το φιλικό των «πράσινων» απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας το Σάββατο (13/07/24).

Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό του «τριφυλλιού» πριν από τον αγώνα για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα, στον δεύτερο γύρο των προκριματικών για το Europa League.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (11/07) στο «Γ. Καλαφάτης» συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έριξε το ρυθμό σήμερα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, εξάσκηση στις στατικές φάσεις, τακτική και τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις