Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ο Τόμας Κεντζιόρα προπονήθηκε με τον ΠΑΟΚ παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η μεταγραφή του

Ο Τόμας Κεντζιόρα προπονήθηκε με τον ΠΑΟΚ παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η μεταγραφή του
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με τον Τόμας Κεντζιόρα να προπονείται παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τον ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των «απρόμαυρων» την Πέμπτη (11/07/24).

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του στο Χορστ της Ολλανδίας, με τους Θεσσαλονικείς στην προπόνηση της Πέμπτης (11/07/24) να βλέπουν τον Τόμας Κεντζιόρα να παίρνει κανονικά μέρος.

Ο Πολωνός αμυντικός μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο από τη στιγμή που έχει μείνει ελεύθερος και τυπικά από την Ντιναμό Κιέβου, δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα να κάνει προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Και μπορεί να αποτέλεσε το νέο πρόσωπο, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής, καθώς ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ήταν βασικό μέλος της ομάδας τη περασμένη χρονιά και συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ

Μετά το απαιτητικό φιλικό 120 λεπτών κόντρα στη Γκενκ, οι ρυθμοί έπεσαν, με τον προπονητή να δείχνει πράγματα στους παίκτες, με βάση τα όσα είδε από τη μάχη με τους Βέλγους.

Η προπόνηση της Πέμπτης (11.07) είχε χαρακτήρα αποφόρτισης. Οι παίκτες έκαναν προθέρμανση κι έπαιξαν μερικές παρτίδες rondo, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο προπονητής και έδειξε στους παίκτες πράγματα σχετικά με την ανάπτυξη και την επίθεση στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Την πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο έκανε ο Τόμας Κεντζιόρα. O Μαντί Καμαρά έμεινε προληπτικά εκτός προπόνηση λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο περασμένο φιλικό. Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ βγήκε στο γήπεδο και δούλεψε ατομικά, ενώ ο Γιόνι Όττο έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοΐτη.

Την Παρασκευή (12.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 και στις 17:30 στο Χορστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις